maanantai 19. marraskuuta 2012

Tallinnalaisia

Mua ei huvita mitään matkakertomusta Tallinnan reissusta kirjoitella, muuta kuin sen verran että Viking Linellä mentiin ja Meriton Grand Conference & Spassa yövyttiin ja kivaa oli. :p 


Kynsilakkashoppailun kannalta kannattavia paikkoja oli Viru Keskus, hotellin spa ja Kristiine-kauppakeskuksen I.L.U.-kauppa. Lisäksi äiti oli ihana ja suostui ostamaan mulle lakkoja, eli pääsin itse aika edullisesti(no jaa, tää luultavasti kostautuu vielä jossain vaiheessa, mutta ei se mitään!). Sitten ostoksiin.

Seche Natural. Tämä on mattapintaiseksi jäävä aluslakka, en oo vielä hirveästi ehtinyt kokeilemaan. Tämä oli jossain punaisen aletarran kera ja kustansi jotain 5,35e jos en pahasti väärin muista. Kristiine-kauppakeskuksen I.L.U.-kaupasta.

O.P.I. Just Spotted The Lizard! Tämä oli jotain kympin luokkaa muistaakseni, mutta koska tää nyt vaan on niin must-have-juttu, niin jopa mun kaltainen pihi raaski ostaa tämän(ja kuvittelin tässä vaiheessa vielä maksavani itse). Jos joku nyt ei vielä olut sattunut kuulemaan, niin OPI Just Spotted The Lizard on dupe Chanelin Peridot -lakalle. Viru Keskuksesta.

Sally Hansen Gem Crush-lakka oli muistaakseni neljä ja puoli euroa. Sävy on Bling-tastic, kuolasin näitä joskus siinä vaiheessa kun nämä tuli Suomeen vissiin kaksinkertaisella hinnalla, mutta en silloin ostanut. Nyt löysin Virosta sitten. Viru Keskuksesta.


Siellä oli joku tarjous näistä LCN-lakoista, en yhtään tiedä laadusta, mutta ei yksi tällainen 8ml pullo maksanut kuin 3,70€, Viru Keskuksesta myös. Myyjä/kynsihoitaja yritti näitä mulle kovasti kaupata, ja mä totesinkin ettei mulla tälläistä sävyä ollutkaan ennestään. Helpot kaupat siis. Inisen kyllä sävynimen puuttumisesta! Tyyyyylsää. 

Orlyn minipullo löytyi hotellin spasta, hintaa ~4,50€, sävy After Party. Alla vielä ensimmäinen China Glazeni, Dorothy Who? Maksoi muistaakseni seitsemän euroa tai jotain sinne päin? Viru Keskuksella oli tosi iso valikoima China Glazea ja myös magneettilakkoja löytyi. Viru Keskuksen kauneusosasto oli muutenkin mulle aika taivas, vaikka olenkin onnistunut ostoskäyttäytymistäni muun kosmetiikan suhteen vähän hillitsemään enkä ole pitkään aikaan(3 kuukauteen varmaan!) ostanut mitään varastoon. 

 Ensimmäinen kunnollinen blogipostaus tauon jälkeen, pelottavaa. Katsotaan kuinka käy, näppäimistö ainakin sauhuaa hyvässä mielessä, tekstin luettavuus saattaa olla eri asia. Vielä kun repisi jostain aikaa lakkailla kynsiä, nanoa kirjoitellessa on aika huono lakata kynsiä samalla. Kuvat.fi palvelun ilmaisversio sulkeutui tämän kuun alussa, joten blogin banneri hävisi samalla, siihen tuun tekemään jonkun uuden bannerin jossain vaiheessa kun ehdin, saattaa mennä joulukuun puolellekin. 

4 kommenttia:

 1. tosi ihania kaikki lakat mutta tuo OPI ♥_♥
  aaaa pakko saada :3 ja tosi kiva ku alotit taas kirjottamisen! ja ei haittaa yhtään jos tuleekin vähän harvemmin postauksia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, toi OPI! ♥

   Kiva, että ihmiset ilahtuu mun bloggaamisesta! (:

   Poista
 2. ihania ostoksia ,siel on kyl halvempaa =)

  VastaaPoista