tiistai 19. huhtikuuta 2011

Vesimarmorointia ja oopperavaatteita

Mä kokeilin tänään vesimarmorointia, kolmatta kertaa elämässäni. Mulla on todisteet kamerassa, mutta ei enää kynsissä. Se oli vähän päähänpisto, koska mun piti tänään vaan tehdä ne oopperakynnet, muttamutta... Vesimarmorointi onnistui tällä kertaa vähän paremmin, mut parannettavaa on ja oon totaalisen tympääntynyt niihin sotkuihin sormissa. Nyt sain laitettua lakat nopeammin veteen, joten ne ei kuivunu heti sinne, joten sain tehtyä kuviota, mutta mulla ei varmaan ollut tarpeeksi paljoa lakkaa vedessä.. Tuloksia, olkaa hyvät:
Meillä oli muuten tänään liikunnassa tiputanssia ja macarenaa... Ei juma että repeilin siellä! Ja lusikkaleivät köksässä levähti millin paksuiseksi levyksi sinne leivinpaperille. *köh* Ei toki oltu S'n kanssa niitä tekemässä :D

Kävin äsken ulkona kuvailemassa, ja pistän niitä kuvia varmaan pääsiäisenä, mahdollisesti ajastettuna postauksena. Meillähän on siis kiirastorstai vapaa, joten mennään äidin kanssa shoppailemaan mulle vaatteita yms. Ja nyt nitä oopperavaatteita!

tyylikkäästi henkarissa :pTommoinen puuteriroosan värinen toppi ja mustat farkkulegginssit. Sitte laitan joko tuon korun, joka näkyy kuvassa(vähän huonosti) tai perusmustat helmen solmuun.

4 kommenttia:

 1. noi sotkuthan välttää jos teippaa kynnen vierustat vaikka maalarinteipillä :)

  VastaaPoista
 2. Jep, mut kyllä sit mulla meni aika reippaasti vaikka teippasinkin. Siis viime kerralla kun näitä tein. Kiitos kommentistasi :)

  VastaaPoista
 3. Olen ymmärtänyt että useimmat vesimarmoroijat lakkaa kynnet ensin valkoisella kynsilakalla,jolloin marmorikuviot sitten erottuvat paremmin.Kokeilepas sinäkin!

  VastaaPoista
 4. Anonyymi: kiitos kommentistasi ja hyvästä ideasta! :) Mä oon tosiaan aika aloitteleva vesimarmoroiva tyyppi, joten pitää kokeilla tuota seuraavan kerran kun vesimarmoroi.

  VastaaPoista