torstai 4. elokuuta 2011

Koulujuttuja

Kävin tänään kirjakaupassa vähän ostamassa koulujuttuja jo valmiiksi, vaikkei niillä vielä hirveä kiire olekaan. Kouluhan alkaa (vasta!) vajaan kahden viikon päästä.



Mun oli pakko ostaa tuo ruutuvihko ihan vaan sen takia, että se oli Muumi-vihko, ja niin söpö. Suomalainen kirjakauppa, 1,95€. Ja lautasliinat hinnan takia, eihän ne ole edes pahan näköiset, eikös? 1,40€

0.5 lyijytäytekynä, 2,50€, vanha alkaa olla jo vähän entinen. HB-lyijykynä, 1,30€. Joo, se on aika kallis, mutta mä olen todennut noi lyijykynät hyviksi. Ja voihan sitä olla heittelemättä vähän vähemmän. :D Pyyhekumi 0,85€ ja viivotin 15cm 0,40€. Mulla on toki vanhojakin kamoja, mut mukavaa kun on välillä jotain muutakin kuin vanhat jämät. Alla aiemmin ostamani irtolyijyt, 1,10€. Kaikki siis Suomalaisesta kirjakaupasta.



Ostin Erittäin Hieno Suomalainen mustikkashampoota, kun Ostolakossa -blogissa oli kerrottu sen olevan ihan toimiva ja mullahan on ollut aiemmin saman sarjan perusshampoota. Ainut vika taitaa olla kehno korkki/pullon suu. Tulee helposti kämmenellinen shampoota liikaa. 1,90€, S-market.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti