keskiviikko 6. kesäkuuta 2012

Luonnonkynnet

ajastettu postaus

Vähän väliaikapostausta siitä, mitä mun luonnonkynsille kuuluu. Tämä on noin viikon vanha tilanne, vähän lohkeilua tapahtunut. Huolsin kynnet huolella, taikaviilalla viilasin ja kynnenaluset putsasin huolellisesti ja kaikki lakkajämät pois, yleensä en ole lakkoja vaihtaessa 100 % tarkka siinä.
 Kaikkea liuskoittumista en saanut buffattua pois, mutta ensi kerralla sitten. Kynnet kuitenkin kiiltää taikaviilakäsittelyn jäljiltä eikä värjäytymiä löydy, vihdoin!
 Kynsinauhat on kuitenkin aika huonossa jamassa, toivottavasti korjaantuisi pian. Ahkeraa rasvailua kehiin, ja oliiviöljyä myös. Vitalista voisin yrittää liistrata kynsinauhoille mahdollisimman usein, se on siitä kätevä, ettei se sotke joka paikkaa eikä kämmenet ole kokonaan rasvassa jos sitä kynsinauhoille laittaa. Öljy sotkee kaiken ja käsivoidetta on sitten koko kädessä, ja se on esim. koneella ollessa hankalaa, koska kone sotkeentuu.
Etenkin keskisormen kynsinauha on vasemmasta kädestä tosi huonossa kunnossa, siitä roikkui sellainen suikale kuivaa ihoa ja mä koitin repäistä sen pois, lopputulos oli se, että kynsinauha aukesi ja nyt siinä on sellainen "ihoton" kohta. Onneksi kynsilakanpoistoaine ei sentään paljoa tunnu siinä. Ai niin, tuo laastarisysteemi oli paikoillaan ehkä 15 minuuttia ja jo sinä aikana totesin sen epäkäytännölliseksi laitettuna noin eikä se edes peittänyt ongelmaa. 

1 kommentti:

  1. Ite just huollan koneella ollessani kynsiäni, siis öljyän. Pistä puuvillahanskat käteen niin ei kone öljyynny!! :) -R-

    VastaaPoista