lauantai 9. kesäkuuta 2012

Ostoksia

ajastettu postaus

Kävin maanantaina äidin kanssa shoppailukierroksella, ja jotain kosmetiikkaa löytyi mukaankin, vaatteita en kuvannut. :)
Mä halusin jonkun kunnollisen päällyslakan joka on täysi pullo, koska mulla on neljästä päällyslakasta kaksi melkein tyhjiä(Depend ja Seche Vite), joten kumpaakin on tosi hankala käyttää ja loput kaksi ovat mattapäällyslakka ja Konad Top Coat, joka kuplii enemmän kuin laki sallii enkä viitsi siksi käyttää, jos en leimaile. Löysin siis kalliin Mavala Minute Quick-Finishin. 4,90€ Sokoksella. Laatu tässä on ihan ok, toimii ihan kohtalaisen hyvin.

H&M:ltä ostin(tai itse asiassa äiti osti :D) Eyebrow Fixin, kulmakarvavahan/geelin. Maksoi 4,95€. Saapa nähdä, miten se toimii! :)
 Sain viimein ensimmäisen Miyo-merkkisen lakkani, se on niitä mini drops-tuoksulakkoja, nimi Papaya/Mango ja ilmeisesti se tuoksuukin jossain vaiheessa siltä.. tai esanssilta. :D Hinta 3,95€ Seppälässä. Tämä on ihanan värinen. Sanoo tyyppi kuka ei yleensä pahemmin välitä kunnon vihreistä lakoista vaan suosii enemmän sinivihreitä sitten. :D 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti