lauantai 4. elokuuta 2012

Sun Kissed - Gold Rush


Mä en ole oransseihin ja keltaisiin lakkoihin hirveän viehtynyt, mutta tämä Models Own Sun Kissed on kyllä ihana lakka, enkä kadu tämän ostamista yhtään. Enhän mä tästä paljoa maksanutkaan, 1,50€. :D Alkuun mulle tuli väristä mieleen auringonkukka, mutta ehkä kullankeltainen on parempi sana kuvaamaan tätä. Alunperinhän mä halusin tämän ehkä eniten Color Club Take Wing-kokoelman Daisy Does It-lakan korvaajaksi, vaikka koostumus on erilainen. Tämä on silti ihana väristä huolimatta, mukavan pirteä ja kesäinen!


Sun Kissedillä oli hieman taipumusta kuplimiseen, mutta muuten levittyi nätisti. Peittämiseen tarvitsee 2-4 kerrosta, riippuu vähän kynsistä ja kävi silleen, että en muistanut montako kerrosta olin laittanut, kaksi vai kolme... Mulla taitaa olla hitusen huono muisti välillä! Kärkiin töpöttelin hiukan Models Own Gold Rushia, jonka tajusin olevan jo puolivälissä ellei alle puolivälin! Se on myös sellainen lakka, jonka en halua loppuvan ikinä. 



Kokeilin myös noiden tarrojen käyttöä, mutta valkoiset tarrat eivät kyllä yhtään sopineet noihin kynsiin värinsä puolesta, vaikka valkoinen muka sopisikin kaikkeen. :D

Näissä kynsissä on muuten aluslakkana Kreikasta ostettu Azade Whitener & Smoother-lakka, joka paljastuikin optisesti(? - korjatkaa, jos optisesti valkaiseva on jotain ihan muuta mitä olen kuvitellut) valkaisevaksi, ja ajattelin tuon toimivan aika hyvin ranskispohjalakkana. Tai vaihtoehtoisesti päiville, jolloin kynsillä on (joko ei ehdi-syystä tai huvin vuoksi) vain aluslakkaa. Tuo ei siis valkaise kynsiä, vaan kynnet näyttää vaaleammilta ja vähemmän keltaisilta.


Näistä kuvista näkee samalla vähän kynsien kuntoa. Tänään tosin lohkesi vähän vasemman käden etusormen kynsi, sitä piti viilailla ja nyt kynsi on ihan vinoon viilattu koska lakkasin kynnet juuri vähän sitä ennen. Lohkeama oli siis jo aiemmin mutten muistanut sitä kuin silloin kun oli jo lakat kynsillä ja kärjestä vähän repaleinen kynsi tarttui hiuksiin. :D Ah, mä olen taas vuosisadan selittäjä... Musta tuntuu, etten tajuaisi itsekään omaa selitystäni ellen jo etukäteen tietäisi mitä sillä tarkoitan.

// Ai niin, sanokaahan, onko kuvien laatu parantunut viime aikoina? Laitoin sivupalkkiin kyselynkin siitä, muistkaas vastailla!

8 kommenttia:

  1. TOSI kivat kynnet taas vaihteeks! ;)

    VastaaPoista
  2. Aivan super kivan värinen toi Sun kissed! Itsekin sen omistan mut sattuu olemaan vielä testattavien laatikossa :) Musta toi valkonen tarra toimii hyvin tässä lakkauksessa.

    Ois kiva jos kävisit katsastaan blogini kun se on vielä vasta "elämänsä" alussa :D http://i-heart-nailart.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, joo! :) Itse olen kyllä yhä eri mieltä tuon valkoisen sopivuudesta, mutta kiitos!

      Tsekkaan sun blogin ;)

      Poista
  3. Mistä ostit tuon sun kissedin noin halvalla? :o ja ihanat kynnet on!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itäkeskusen Seppälästä, mutta muissakin Seppälöissä on kuulemma ollut tätä MO Kaleidoscope-kokoelmaa -70%. :)

      Kiitos! :)

      Poista