torstai 23. elokuuta 2012

Taupe Party Pink

Heippa taas!

Olen ollut tässä pari päivää kipeänä, kun flunssa-aalto iski minuunkin(vähän kaikki tuntuu olevan kipeänä :/) ja tänään olo alkaa olla vähän ihmismäisempi, huomenna kouluun! Olen myös sortunut lakkailemaan kynsille jotakin uutta, erittäin pinnalla olevaa ja jota olen monessa blogissa nähnyt kyllästymiseen asti... sandwich!



Mä arvelin jo itsekseni etukäteen, että H&M Pink Mist, jota olen käyttänyt yleensä ranskislakkana, voisi toimia sandwichissäkin hyvin, jo toimihan se! Tosin yhdellä ohuella kerroksella jää glitterit vielä vähän kiiltämään, eli kaksi ohutta kerrosta tuota on aika optimaalinen. Toisaalta liian paksut kerrokset tekee vähän samean näköiseksi ja musta tuntuu, että tuo sandwich-päällyslakka kuluu ja glitterit tulevat enemmän kiiltäviksi!



En omista kuin yhden tuollaisen moniglitterisen lakan, eli tuon Wet 'n Wild Party of Five Glitters -lakan(jota rakastan ♥), joten laitoin sitä glitteriksi tuonne väliin. Pohjalla oli kaksi kerrosta H&M Taupe-lakkaa, sen päälle kerros glitteriä ja päällimmäiseksi kerros H&M Pink Mistiä.



Mähän kokeilin joskus kauan aikaa sitten sandwichiä, mutta mulla oli kyllä ihan vääränlaiset lakat siinä, cremeillä homma toimii huomattavasti paremmin kuin holopohja, välissä hologlitteriä(MO Juicy Jules) ja päälle taas holoa. Silloin se näytti ihan kivalta mutta innostus laski ajan myötä eikä se kuukauden päästä siitä näyttänytkään kivalta. :D



Värit ovat vähän niin ja näin, olisin viihtynyt näissä kauemmankin kuin päivän, vaikka tämä onkin tosi väritöntä ja näkymätöntä ja olen onnistunut H&M Taupe-lakan kanssa lähinnä floppailemaan aiemmin! :D



4 kommenttia: