maanantai 18. heinäkuuta 2011

Eka työpäivä

Ensimmäinen työpäivä lähi-Salessa takana, ja meni hyvin! Tyhjensin pullonpalautusta, ladoin tavaroita hyllyyn ym. :) Ja oon tienannut tänään huikeat 32 euroa, jee! Ja vielä kivempaa(tekopyhä olen) että olen ANSAINNUT sen. Kävi jopa luokkalaiset katsomassa minuu, jippii. Ja siis ei olla mitään parhaita kavereita mut ihan ookoo..

Hanskoista huolimatta, kynnet koki vähän kovia. Etusormesta lohkesi pieni pala ja peukaloon on ilmestynyt kolo. Laittelen kynsikuvia kyllä jossain vaiheessa, ja katon, että kehittelenkö mä kynsiin mitään lakkauksia vai annanko levätä luonnollisina(alus- ja päällyslakan ja värittömän kera, köh).

Ooo, ulkona on lämmin, ja makaan läppärin kanssa kansituolissa postaamassa. Kuvat.. no, niitä tulee myöhemmin.

2 kommenttia:

  1. Omien rahojen tienaaminen on loppujen lopuksi tosi antoisaa puuhaa :D Ite tykkään tehdä töitä sen eteen että saan myöhemmin shoppailla kaikkea kivaa ;) Muuten, sun kynnet on upeet! Miten saat ne pysymään noin nätteinä ja jämäkkinä?

    http://ffashion-or-something-like-it.blogspot.com

    VastaaPoista
  2. Johanna, niinpä (: Mun kynnet... No, ne ei ole pitkään aikaan näkynyt luonnollisina täällä blogissa, ja ne on aika kellastuneet, mutta. Mä yritän rasvailla kynsinauhoja ja kynsiä välillä, käytän aluslakkaa, viilailen nättiin muotoon ym. Syön Piimax C+biotiini -valmistetta(aloitin juuri muutama päivä sitten syömään taas aktiivisesti, vähän tuppaa unohtumaan kaikki rutiinit kesälomalla) ja levitän kynsilleni(kärkeen vain) lakanpoiston yhteydessä Mavalan Scientifique Kynnenkovettajaa. Tuotetta pitäisi levittää vähän harvemmi(1-2krt/vk) mutta paremmin muistaa käyttää jos levittää joka kerta(2-4krt/vk). :---) Ja kynsienpureskelun lopettaminen auttaa kynsiä ja pysyvät paremmassa kunnosssa.

    VastaaPoista