keskiviikko 6. heinäkuuta 2011

TESTISSÄ: Mavala Minute Quick-Finish

Mä en ole oikein sisäistänyt ideaa pikakuivattajista. Okei, se nopeuttaa lakan kuivumista. Mutta jos pitää odottaa ensin että varsinainen lakka kuivuu ja sitten laittaa pikakuivattaja odottaa että se kuivuu, eikös se ole aika hidasta? Tai ainakin yhtä hidasta kuin olla käyttämättä pikakuivattajaa?

Hairahduin ostamaan Emotionista Mavalan Minute Quick-Finish -pikakuivattajan, mm. sen takia, että se oli, - kiitos asiakasomistajatarjouksen ja vihreän kortin, - euron verran halvempaa kuin normaalisti, eli vain 3,50€. Toinen syy oli se, että jostain piti äkkiä saada päällyslakka. (Ja minä nuukana ihmisenä en halunnut ostaa mitään kallista lakkaa, tietenkään.)

Lakkasin kynnet ihan normaalisti tavallisella värilakalla, odotin pari minuuttia ja päätin olla fiksu. Luin jostakin että pitää saada iso tippa kuivattajaa että riittää varmasti. No, otin oikein ison tipan pikakuivattajaa, levitin kynnelle ja odotin pari minuuttia sen kuivumista katsomatta kynttä. Parin minuutin päästä: koko kynsi pelkkää pientä ilmakuplaa täynnä. Kokeilen sormella onko lakka kuivunut. No jaa. Painan ja vedän yhtä aikaa, - täysin kuivunut lakka ei olisi moksiskaan, hiukankin märkä ruttaantuu. --> Lakka ruttaantui.


Mutta Mavala Minute Quick-Finish ajoi kuitenkin asiansa, se nopeutti kuivumista, koska lakka oli kuivaa toisesta kynnestä, johon kokeilin. Jossa oli muuten jonkun verran vähemmän lakka kun siinä mikä ruttaantui. Mutta minuutti ei kyllä ihan riittänyt. Muuten ko. Mavalan tuote oli ihan ok, ottaen huomioon että sain sen ihan asiallisella hinnalla. Normaalihintaa en välttämättä olisi maksanut.

onnistunut kynsi
Saattaa olla etten osta uudestaan, jos löydän jostain marketista paremman pikakuivattajan, mutta jos ei muuta löydy niin voin tukeutua tähän, kyllä mä sen pari minuuttia enemmän jaksan odottaa, nopeuttaahan se hiukan kuitenkin.

4 kommenttia:

 1. muistahan siistiä kynsinauhat/opetella lakkaamaan kynnet siististi, ennen kuin kynsiblogia alat kirjoittamaan :) eihän meikkiblogeissakaan esitellä levinneitä meikkejä ja silmämeikkejä jossa ripsarit ovat pitkin ihoa :) tsemppiä bloggailuun!

  VastaaPoista
 2. Juuri oikein, Anonyymi, niin se pitäisi tehdä, mutta tossa tilanteessa en jättänyt kynsilakkoja, vaan poistin ne kuvan oton jälkeen ja ideana oli esitellä epäonnistunutta ja onnistunutta kynttä, pikakuivattajan käytön osalta. Myönnän kyllä, että multa jää usein sormet siistimättä ja seuraavana päivänä raaputan kuivunutta lakkaa pois kynsinauhoista. :---D

  VastaaPoista
 3. Hei,
  ostin myös tätä, sekoitin sen Mavalan pikakuivattajaan, ja kävi samoin värilliselle lakalle kuin sinulle.
  Mutta:
  Mavala Minute Quick-Finish on nopeasti kuivuva päällyslakka kätevässä pienessä pullossa. Päällyslakka on hyvin levittyvä.

  Eli nopeasti kuivuva päälyslakka, ei pikakuivattaja.

  Mavala Mavadry on se pikakuivattaja, ja hinnasta huolimatta, voi kyllä suositella! Oli pakko tulla kommentoimaan, kun etsin tietoa Mavala Quick Finnish lakasta, ja ihmettelin myös lopputulosta, ennen kuin löysin sitten lisää tietoa.
  Seuraavan kerran oikea pullo mukaan kaupasta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo tosiaan siis Mavadry on pikakuivattaja ja tämä Minute Quick-Finish pikakuivattava päällyslakka! :)

   Poista