lauantai 3. syyskuuta 2011

Dark violet


Jälleen koristelulakoilla taiteilua. Pohjalakkana on uusi MNY, tumma lila shimmerinen (ihana!) lakka. Nro 557. Tykkäsin tästä tosi paljon, mutta lakka ei pääse oikeuksiinsa kuvissa. :( 

Aluslakka Mavala base coat
Päällyslakka Konad top coat + Mavala minute quick-finish
Golden Rose nail art valkoinen
Golden Rose nail art musta
Delia art hopea

JA VAROITUS, LOPETA POSTAUKSEN LUKEMINEN TÄHÄN JOS ET HALUA TULLA NÄLKÄISEKSI. Tai no, tämä tuskin aiheuttaa nälkää, on sen verran epämääräisen näköinen, mutta...


Tein eilen tämmöisen 'persikkatortun'. Se vähän feilasi, mutta kuitenkin. Korvasin mantelirouheen hasselpähkinärouheella ja persikan nektariinilla. Päällä siis nektariinisiivuja ja hyytelösokerista tehtyä hyytelöä.

Löysin tästä blogista kivan lakkaswatch -tikkujen teko-ohjeen, ja tadaa! Mulla oli vanhat käyttämättömät tekokynnet tallessa, joten tein niistä. Näkyy peittävyys ainakin hyvin: lakka ei peitä hyvin, jos tippi tai kukat näkyy. :D Tämä sopi tosi hyvin mulle, koska oon vähän noita tikkuja/swatch-hyrriä kaivannutkin. Ehdin jo kokeilemaan vasemmanpuolisimpaan Wild&Crazyn Montanaa ja rusettien ja kukkien maalaamista. :)

Se keskustan reissu ei sitten toteutunutkaan, kävin vain kastelemassa itseni vesisateessa. :( Ja muutenkin on sen jälkeen ollut vähän lorvimisfiilis, sängyn pohjalla makoilua koneen kanssa, oon ihastellut ebayn, nailsupplies.us'n ja Cesarsshopin valikoimaa aika ahkerasti.. Eh.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti