maanantai 5. syyskuuta 2011

Tropiikki/marimekko -kynnet Itse nimittäisin näitä tropiikkikynsiksi, mutta S oli sitä mieltä, että nää on marimekkokynnet. :D Sonnelassa oli videona tuto dotting tool-kukkien tekemisestä ja pitihän sitä tietysti heti kokeilla, joten siitä nuo kukkaset. Ja palloja tottakai. Askartelin eilen vähän lisää dotting tooleja, eri kokoja. Sit mulla on pyöreä pyyhekumi, johon laitoin sille kaarevalle sivulle jonkun kokoisin välein neuloja pystyyn = yksi dotting tool, jossa on eri kokoisia palloja. Taitavaa, eikös.

Mulle tulee tuosta H&M:n vaaleankeltaisesta lakasta mieleen ihan MO:n Lemon Meringue, aika samanvärinen se on. Niin ja Golden Rosen nail art-lakalla nuo valkoiset viivat. + käytössä oli myös: limenvihreä lakka Miss Selene sävy 10, H&M:n Summer Nails -paketin coral, Mavala minute quick-finish, Mavala super base. Postausinto pääsemässä valloilleen.... ja alapuolella se, mikä ei juurikaan innosta, kaneliesitelmä:


Tänään aika rentoa, kaksi tuntia atk'ta, käsitti ehkä puolen tunnin luetteloharjoituksen ja loppuaika kymmensormijärjestelmää. Muuten sit olikin ihan tyhmä päivä, uskontoa, historiaa, terveystietoa, ruotsia. Kaiken lisäksi uskonto on tänä vuonna ihan tylsää, oli paljon mielenkiintoisempaa lukea eri kulttuurien uskonnoista viime vuonna kuin jostain Jeesuksista ja Paavaleista...

Joo. Ei kai mulla muuta ollut? Hmm, pitää vissiin ihan aikuisten oikeasti alkaa tehdä sitä esitelmää --->

// niin joo, kynsikoru oli semmoset 7 tuntia kestänyt villitys. :p Ehkä innostaisi enemmän jos se olisi vähän parempilaatuisempi.

2 kommenttia:

  1. Kyllä se kello käy (;
    Sehän siitä parasta juuri on ! :D

    VastaaPoista
  2. ooka, vau, siistiä :D pitää tsekata myydäänkö niitä lähimmässä kappahlissa.... :)

    VastaaPoista