tiistai 27. syyskuuta 2011

Kukkasia akryylimaalein


(Melkein) ensikosketus akryylimaaleihin ja eka OPI-lakkaus. OPI Planks A Lot(kuuluu Pirates of the Caribbean -kokoelmaan) oli aika kiva lakka ja kestävyydeltään aika OPI-laatua, koska tokana päivänä oli vasta pieniä kulumia kärjessä, yli 90% lakoistani lohkeilee jo ekana päivänä. Joten good. Aavistuksen verran mutaisen violetti creme.

Koristelut taiteiltu(no just :DD tää on taas tätä sarkasmia) akryylimaaleilla. Ne on (olevinaan) kukkia ja ne arvosteltiin marimekkokynsiksi O:n toimesta. S näki noissa violetin lehmän täplät. S on S, joten... :D Oon näihin aika tyytyväinen! Edelliset akryylimaalikokeilut olivat tälläiset. Aluslakka Depend base coat, päällyslakka Mavala Minute Quick-Finish.

Tykkäättekö näistä kynsistä? Tykkäättekö käyttää akryylimaaleja kynsissänne?
_________________________________________________________

4 kommenttia:

  1. Söpöt kynnet (: En itse ole kovin kuvataiteellisesti lahjakas joten mielelläni en maalailuvälineitä lähtisi hankkimaan, menisivät hukkaan vain kuitenkin :D En siis itse tykkää tehdä akryyliväreillä kynsitaidetta.

    VastaaPoista
  2. Ine: kiitos! :D En mäkään ole yhtään taiteellisesti lahjakas mutta jos harjoittelulla oppis noita akryylimaaleja käyttämään :)

    VastaaPoista