torstai 29. maaliskuuta 2012

Harmaan anatomia

Otsikkonerous. Gray's Anatomy.

Moni bloggari, jonka blogia luen, on ostanut Wet 'n Wildin uuden ja upean Gray's Anatomy -lakan, kuten myös minä. Enkä tosiaan turhaan! Tämä on aivan fantastisen upea duochrome, harmahtavan lila-vihreä sellainen. Jossain vaiheessa päivää sain jopa Models Ownin Golden Greenin sävyä tästä lakasta!

Koostumuksesta sen verran, että tämä on todella lirua ja leviää helposti myös kynsinauhoille, joten suosittelen ottamaan aika vähän lakkaa siveltimeen kerralla ja jättämään reunoille pienen varan. Vaatii kolme kerrosta, jos ei aio peittää kynnen kärkiä ja rajaa millään. Jos tekee vaikka ranskista tai vinoranskista, riittää kaksi kerrosta.

Gray's Anatomya on verrattu todella moneen lakkaan, ja tämä on suht dupe vaikka kuinka monen lakan kanssa. Esimerkiksi OPI Not Like the Movies, sikakallis Deborah Lippmann Wicked Game, Nubar Purple Beach, Zoya Ki, Revlon Silver Switch, Sinful Colors Aruba Rhythm, Sally Hansen Nail Prisms Lavender Pearl,  Hard Candy Groove, Misa Shields Up, Sephora by OPI Glee Collection Mash-Up, Catrice Iron Mermaiden sekä Nubar Indigo Illusion ovat aika samanlaisia. Eli mitenkään hirveän uniikista sävystä ei ole kysymys, kun löydän googlettelemalla 12 eri lakkaa, jotka ovat melko dupeja sen kanssa. :D Markettilakoissahan tälläistä väriä on harvemmin, koska ihmiset ei osta. Paitsi kynsiharrastelijat, jotka ymmärtävät kauniiden värien päälle. :D Tyyliin Mavala ja sen vaaleanpunaiset, nudet ja punaiset lakat menee kaupaksi, koska niille on värinsä puolesta enemmän kysyntää. Ihmiset eivät uskalla käyttää värejä kynsillä. Paitsi kynsiharrastajat.

No, miltä se sitten näyttää?

Mulla on taas vaihteeksi videota lakasta. Videolla se on tälläinen:

Ja kuvissa se näyttää seuraavalta:
Näissä on vain kaksi kerrosta, koska olin laittamassa(ja laitoinkin) vinomania, jolloin ne peittyivät. Useammalla kerroksella sävy on tietysti intensiivisempi. Yllä olevassa kuvassa lakka näyttää harmaavioletilta, ja alla vihertävän hopealta.
Ja tässä on molemmat värit esillä. Mä varmaan näytin aika pinnalliselta tänään, kun tuijottelin kynsiä pitkin päivää ja kääntelin niitä saadakseni eri sävyjä esiin. :D


Minusta on muuten aika hauska, miten Blogger välillä valittaa, ettei ole kuvatilaa ja sitten taas menee pari postausta, joihin voin ladata kuvat ihan normaalisti. :D Sitten taas tökkää ja joudun lataamaan kuvat kuvat.fi'hin. Lagilagi-Blogger!


// Muistakaas hei kysymyspostaus, vajaa viikko aikaa. Tähän mennessä olen saanut kolmelta kysymyksiä, ja lukijoita on Googlen/Bloggerin kautta 68. 

2 kommenttia:

 1. Tuo lakka vaikuttaa tosi kivalta! :) Paljonhan sen hinta on? :o

  thinkthat93.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Maksaa 4,95€ Seppälässä. Ja on tosiaan ihana! :D

   Poista