maanantai 26. maaliskuuta 2012

Kyselyn tuloksia

Mulla oli sivupalkissa meneillään pari kyselyä tossa viime viikolla, ja nyt eilen päättyneen kyselyn tuloksia. Äänestysprosentti oli ihan ok, noin kolmannes äänesti. 86% teemaviikko-äänestäjistä kannatti teemaviikkoa, yksi ei halunut sitä ja kahdelle oli se ja sama. Teemaviikko on siis tulossa, mun pitää teemaa vähän miettiä ja siitä on varmaankin tulossa jokin gallup sivupalkkiin. Ideoita saa laittaa kommenttiboksiin. ;)

Kuvien laatua 60 prosenttia äänestäneistä piti hyvänä, 2 henkilöä jopa erinomaisena, mutta vastapainoksi kaksi henkilöä pii kuvanlaatua hirveänä. 20 prosenttia oli sitä mieltä, että laatu voisi olla parempikin ja sama määrä piti kuvanlaatua ok'na. Yksi henkilö ei osannut sanoa kuvien laadusta mitään.

Nykyistä postaustahti piti hyvänä 13 henkilöä 23:sta. Yksi halusi minun postaavan useammin kuin kerran päivässä. Joka toinen päivä postauksia halusi 34 prosenttia eli 8 henkilöä. 2-3 kertaa per viikko postauksia halusi 21% eli viisi prosenttia ja kerran viikkoon postauksia haluavia oli yksi. Mutta positiivista, kaikki äänestäneet haluavat lukea mun juttuja joka viikko! :D

Ja muistakaa kysellä kysymyspostausta varten! Tästä kyselemään. 

Huomenna tulossa kiva postaus ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti