keskiviikko 21. marraskuuta 2012

Kahdeksan kertaa kynsilakka

Lisää ostoksia, nämä ovatkin ihan syyskuun alun ostoksia, mutta en ollut ehtinyt esitellä näitä ennen mun taukoa. Nyt mulla ei enää ainakaan varastossa pitäisi olla mitään ostoskuvia ja toivon myös, että kukkaronnyörit pysyisi mahdollisimman hyvin kiinni. ;) 


H&M Red Nail maksoi 3,95€, peruscremepunainen. Sokokselta löysin pari Goshin lakkaa alennuksesta. Voisin kuvitella, että maksoivat kolme euroa kappale tai jotain sinne päin. Mä en enää muista, kun en laittanut silloin hintoja mihinkään ylös ja vaikka kuitti olisikin vielä tallessa jossain, en viitsi etsiä sitä kun ei mitään varmuutta tallessa olemisesta ole. Vasemman puolinen on duochrome Purple Heart, oikeanpuolimmainen shimmer/metallilakka Metallic Purple.


Citymarketista bongasin Flormarin magneettilakat, nämä oli jonkunnäköisellä osta 2 maksa 1 -tarjouksella siellä tai sitten laskin, että kaksi lakkaa ostaessa pääsi halvemmalla kuin ostamalla vain yhden. En taaskaan muista. Punainen ja sininen siis tarttui mukaan, sinisestä mulla ainakin aiemmin oli jopa jotain swatch-kuvia, mutta en tiedä, onko ne vielä tallessa megalomaanisen koneensiivoamis-operaation jäljiltä. Varmaan 8 000 kuvaa lähti roskiin, osa pelkästään muistitikulle talteen, poistin turhia ohjelmia ja siivosin koneen läpi CCleanerilla, Ad-Awarella ja F-Securella, pistin levyn eheytyksen ja uudelleen järjestyksen. Joten nyt pitäisi olla kone paljon siistimpi kuin aiemmin ja kuviakin löytyy enää entisestä 18k:sta vain noin 5 000 tai jopa alle! ;)

Nämä Golden Roset olivat halpoja Seppälässä, taisivat maksaa euron kappale ellen väärin muista?

Tosiaan edellisessä postauksessa vähän puhuinkin tosta kuvat.fi-palvelun sulkeutumisesta. Eli latasin jossain vaiheessa osan blogiin tulleista kuvista kuvat.fi-sivustolle, mutta se muuttui nyt marraskuun alusta maksulliseksi ja ilmaisversiot sulkeutuivat. Mua ei tietenkään huvittanut maksaa 36 euroa vuodessa kuvien säilömisestä siellä enkä edes viitsinyt pelastaa kuvia sieltä talteen, koneelta ne samat kuvat löytyisi kuitenkin suurin piirtein. Korjailen vanhoihin postauksihin kuvat koneelta lähiaikoina! Voisin myös tuon kynsilakkalistauksenkin päivittää jossain vaiheessa. Sen tiedän, ettei mun lakat taida tällä hetkellä mahtua tuohon yhteen Helmer-laatikoston laatikkoon. Apua. Mulla on siis pitkän aikaa lojunut varmaan kaksikymmentä kynsilakkaa työpöydälläni, vaikken edes ole korkannut niistä puoliakaan. :D

2 kommenttia:

 1. ooo, sun on kokeiltava tota goshin purple heartia ! näyttää herkulle(: ja noi flomarin mangneetit kiinnostaa tosipaljon, onko noissa mukana missä se magneetti ?:o tai oon nähny vaa niit kalliit magneettilakkoi joissa se oli korkissa se asia:D ja minkä sävyisiä noita oli saatavilla about ?(:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kokeilen kun ehdin! Postaus on näköjään jäänyt sekä kuvien että tekstien osalta vähän vajaaksi kun ei mainintaa mukana tulevasta magneetista ole ollenkaan.. Eli siis mukana tulee magneetti, eikä näiden pitäisi ihan kokonaan budjettiakaan kaataa. :) Ovat siis edullisempia kuin esimerkiksi Layla-magneettilakat ja ovat myös halvempia kuin Isadoran versio.

   Väreistä muistan tosi huonosti, kun tosiaan Citymarket-käynnistä on yli kaksi kuukautta aikaa, mutta taisi olla nämä, joku likaisempi vihreä, violetti ja joku harmaasävyinen?

   Poista