lauantai 1. joulukuuta 2012

Just Spotted The Lizard

(Hyvää joulukuuta!)

Ehdinpä jo testailla Tallinasta ostamaan OPI Just Spotted The Lizardia, joka oudosta kelta-ruskea-vihreästä väristään huolimatta kiehtoo erittäin paljon ja koska mä olen aikamoinen duochrome-hamsteri ja tykkään duochromelakoista, niin oon aika rakastunut tähän.


Ajattelin ensin, että tämä varmaan vaatii kolme kerrosta, mutta selvisin kuitenkin kahdella kerroksella ihan hyvin, koska mulla on sen verran lyhyet kynnet. Tykkään siis lakasta kovin ja varmaan tulee eksymään kynsilleni useamminkin, heti kun saan tuon ns. musta laatikko-projektin päätökseen(ideahan on Sonnelta, kunnia sinne ideasta) eli pointtina on testata kaikki lakat ja esitellä ne täällä ennen kuin käytän noita vanhempia jo aiemmin käytettyjä lakkoja. Lakkahimotuslistalla on kuitenkin muutama Flormarin duochrome sekä H&M:n sivuilta löytyvä kuuden lakan lakkasetti, joten projektissa voi kestää jonkin aikaa!


Kaveritkin huomasi lakan heti ja kun kyselivät mitä lakkaa tämä on, mutta sanoessani nimen ("oupiiai tsast spotted the lizzaard" - mun lausuminen ihan varmasti huipussaan :D), meni se melko autuaasti kuitenkin ohi. Joten mä olen aika iloisesti ainut kynsifriikki kaveriporukassani. ^^

Arvatessani parin luokkalaisen kynsilakkaa, "toi on Flormar U16, eikö ookin? Mulla on se kans" niin sain vaan vastaukseksi lähinnä kummeksuneen katseen ja lauseen "no emmä näistä mitään tiiä", mutta arvaukseni osui ihan varmasti oikeaan siitä huolimatta. Flormar U16, yksi tai kaksi kerrosta, ihan varmasti!


Onko teillä OPI Just Spotted The Lizard, mitä pidätte? Vai onko teillä kenties se the-aito-ja-alkuperäinen-Chanel-Peridot?

3 kommenttia:

 1. Tää on kyllä nätti! Mulla ei oo itsellä tätä OPI:a mutta tilauksessa paraikaa China Glazen vastine, Rare and Radiant. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep! Tuo ChG R&R näyttää myös aika kivalle, mutta nyt kun ostin Flormarilta tuon DC02:sen, en varmaankaan tarvitse enää China Glazen versioa. Etenkin kun en saa sitä mistään! :D

   Poista
 2. ihanat kynnet :) käy muuten osallistuu arvontaan blogissani :) http://diamondnailsblog.blogspot.fi/2012/12/arvonta-kaynnissa-nyt.html

  VastaaPoista