maanantai 25. heinäkuuta 2011

Wild & Desperate



Kynnet vielä ilman koristeluita, alimmaisessa kuvassa auringonpaisteessa. Tuossa Wild & Crazyn Wild & Desperate -sävyisessä lakassa on muuten sinisen, vihreän ja oranssin/keltaisen sävyisiä pyöreitä flakies?-hileitä, ja seassa on myös minikokoisia ns. normaaleja glitterhileitä. Monimutkaisesti selitetty. 







Kynsilakan aloitettua tavanomaisen kulumisen, en voinut enää estää itseäni vaan kaivoin koristelulakat avuksi. Taiteilin(just joo) jokaiseen kynteen vähän erilaisen sotkun. Lakkoina käytin tuttuja Golden Rosen koristelulakkoja, värit white and black, eli valkoinen ja musta. Ja mukana Mavalan Super Base ja Minute Quick-Finish. // edit. muistin vasta nyt, että olihan Wild&Desperaten alla vielä Lumenen ikivanhaa Late Night -lakkaa, tummansininen shimmerlakka, yksi kerros vain. Mitäs tykkäätte?

BTW, ikävä asia kohtasi toista peukalonkynttäni. Se otti ja lohkesi mutta minäpäs olin näppärä ja leikkasin kynnen valkoista osaa kapeammaksi niin, että lohkeama hävisi. Kynsi on nyt varsin koomisen näköinen, ja innolla odotan miltä se näyttää kun otan lakat pois. 

ps, tämä on ajastettu postaus, olen juuri nyt(8.00) töissä. (:


2 kommenttia: