sunnuntai 4. syyskuuta 2011

Kynsikoru


Tein itse kynsikorun! Tein reiän kynteen neulalla ja koru tuli vanhasta kännykkäkorun renkaasta. Se on vähän tökerösti taiteltu, mutta ihan ok. Saa nähdä kauan tää kestää kynnessä, epäilen että kynsi tulee lohkeamaan korun takia, mutta kasvaahan se takaisin.


Käytiin päivällä äidin kanssa lenkillä ja paluumatkalla lähikaupassa, - ostettiin jätskit siinä samalla. :p Ja nyt myöhemmin kaupungissa, tuli ostettua Olivia ja Ässä Mix-pussi. Ja jotain 'Crostini Toscana'-juttuja, ne on jotain italialaisesta maalaisleivästä leikattuja rapeita viipaleita, joissa on rosmariinia, oreganoa, oliiviöljyä ja kaprista. Maistuu aika hyvälle. :) Ja ilta tulee menemään näiden + Julie & Julia -leffan parissa!




Hairahduin ostamaan myös Mavalan Bronze Green -lakan. 3,90€, Emotion. Siitä lisää myöhemmin! :)

4 kommenttia:

  1. Oii noi Crostini Toscanat on ihania! Mut ei näytä kovin terveelliseltä toi sun "kynsikorus".. Kannattas hankkia oikeet lävistysvehkeet ja korut (;

    VastaaPoista
  2. hansu, jep, noi oli tosi hyviä ja yli puoli pussia on tullut syötyä... No jaa, eipä pussissa ole kuin 80g tavaraa. :D

    Joo, ei varmaankaan ole hirveän terveellinen, mutta kynnen saa aika helposti leikattua pois joten en usko, että kovin isoa vahinkoa saan tällä aikaan. Mutta joo, mun äiti vastustaa ahkerasti nettitilaamista ja pikkupaikkakunnalta harvemmin löytyy mitään Cesarsshopia joten itsetekemisellä ja soveltamisella mennään :)

    VastaaPoista
  3. Kynsikoru ?! uutta :D ihana ulkoasu ja söpöt noi kynnet muuten.

    http://jennynbloggaus.blogspot.com/

    VastaaPoista
  4. jjenny♥: Jep, kynsikoru. :) Kiitos!

    VastaaPoista