sunnuntai 13. marraskuuta 2011

Karkkikynnet x2

Kynsiksi meni! -blogissa oli vähän aikaa sitten lakkauskilpailu, jossa aiheena oli karkki! Yritin tehdä kahdetkin kynnet, mutta en ole oikein tyytyväinen kumpiinkaan. Ensimmäisillä kuitenkin osallistuin. 
Eli siis. Pohjalla näissä kynsissä Rimmelin Misty Jade, ihanan karkkimainen minttu. Päälle akryylimaaleilla karkkeja, jos joku ei tunnistanut. :D 
Alemmissa kynsissä pohjalla Flormarin cremepinkki, joka on nyt se mun true-pinkki, oikea luottopinkki, koska mulla ei aiemmin kunnon pinkkiä ole ollut, vaan neonpinkki(joka on vähän oranssi) ja sitten kolme tummemman pinkkiä(jotka ovat lähes dupeja keskenään, hups). Siniset koristelut on Dependin 255:lla tehtyjä, hopeat Delia artin koristelulakalla. Vihreä on akryylimaalia, ja jälleen, yritin maalata karkkeja (vähän heikolla menestyksellä) kynsiin. :) 

Alla olevassa kuvassa Flormar 407:ää on yksi kerros, ja se on muuten aika peittävä jo yhdellä kerroksella. Mutta koska itse vaadin täydellistä peittävyyttä enkä siedä yhtään kynsirajan näkymistä, laitan vähintään kaksi kerrosta, ellen jopa kolme.

Sellaista siis. Mun pitäisi lukea uskonnonkokeeseen, mutta oon koko viikonlopun keksinyt kaikkea muuta tekemistä(oon jopa siivonnut vähän ja tehnyt matikan läksyt, vaikkei ne ole edes huomiseksi!) ettei tarvitsisi lukea siihen. Kaipa mä nyt alistun kaivamaan sen kirjan kun se on kuitenkin huomenna heti ensimmäisenä, enkä oo lukenut oikeastaan mitään. :D Ai niin, ja mulla on huomenaamulla hammaslääkäri. Nää telaketjut revitään pois. :ss Mä en kestä yhtään kipua, joten huomenna heti ensimmäisenä Panadolia naamaan.. Pelottaa jo valmiiksi toi hammaslääkäri.. hrr. Ehkä mä kestän. 

(psst, tervetuloa uusille lukijoille, teitä on viikonlopun aikana tullutkin kolme kappaletta. Oon siis onnistunut jossain tässä bloggailussa! :) )

2 kommenttia:

  1. awww siis maailman ihanimmat kynet noi ekat karkkikynnet:)<3 teiksä siis akryylimaaleilla ne ekan kuvanki kynnet siis? Ja toi pinkki kynsilakka on ihana<3 ja se näyttää nii ihanalt sun kynsissä(=

    VastaaPoista
  2. Anonyymi: kiitos. :) Molemmat kynnet on tehty akryylimaaleilla(miinus raidat & pohjalakka) :)

    VastaaPoista