perjantai 27. heinäkuuta 2012

Holoja

Kävin toissapäivänä haalimassa Flormareita käydessäni kaupungilla. Ja Seppälästä tuon yhden Models Ownin alekorista myös. :D 

Ainakin täällä Robinhoodissa on pitkäaikaistarjouksena(en ole ihan varma olisiko ollut jopa elokuun loppuun asti, ainakin heinäkuun loppuun) 3 konehelsinki(= flormar)-lakkaa vitosella. Minähän käytin alennuksen hyväksi ja ostin saman tien kolme, olisin luultavasti muutenkin ostanut kolme. Ostin kaksi hololakkaa ja yhden glassflecked-lakan. 
U05. Mun olisi pitänyt viime syksynä hamstrata useampi U24-lakka, koska rakastuin lakkaan ihan totaalisesti, mutta enää niitä ei siellä ole ja koostumuskin oli pullon perusteella muuttunut, niin tyydyin tähän hitusen vaaleanpunaisempaan U05-lakkaan. 
 Hololakka 802.  Tämän holoefekti ei pullossa kovin hyvin näy, mutta swatch-kynnelle kyllä näkyy ja paljaalla silmällä myös, auringossa toki parhaiten. 
 814. Mietin jonkin aikaa tämän ja 808'n välillä, mutta päädyin tähän, koska tämä oli hopeisempi, mutta verrattuna vanhaan Evelinen holooni tämä on vähän oudon värinen, jotenkin hitusen roosainen/violetti. Ei haittaa, tämä on ihana silti!
 Seppälästä nappasin Models Own Grey Dayn mukaani. Tämäkin oli -70% alennuksessa, joten maksettavaa jäi puolitoista euroa. Joten vaaleanharmaasta hyvästä cremestä ja isosta pullosta sitä puolitoista euroa ei ole ollenkaan paha, jos minulta kysytään. Tosin nyt alkaa kunnon parin kuukauden ostolakko, kosmetiikasta nyt ainakin. Mä olen ostanut tänä kesänä varmaan kolmekymmentä uutta lakkaa(itse asiassa 25, jos alus- ja päällyslakkoja ym. ei lasketa), joten nyt saa riittää. Kulutan vähän vanhoja pois ja katsellaan sitten.


Ostolakolle on toinenkin syy, tämä: 
Ai miksikö minulla on vihreitä lappuja liimailtu pitkin poikin? Haaveilen edelleen vaihto-oppilasvuodesta Saksassa, ja se vaatii rahaa ja kielitaitoa. Ostolakolla säästän rutkasti rahaa ja lapuilla mä opettelen substantiiveja saksaksi, tarkoitus on alkaa myös seuraamaan saksankielisiä televisio-ohjelmia, skarppaamaan entistä enemmän saksan kielen opiskelussa ja myöhemmin lukemaan jotain saksaksi, mahdollisimman paljon.


Ja totta kai on extratärkeää tietää mikä on kynsilakanpoistoaine saksaksi! Der Nagellackentferner. :D

4 kommenttia:

 1. kiva onnea ,toivotaan että haave toteutuu .itekki olen tykänny saksasta jo pienestä pitäen tosin en ole siellä koskaan viel päässy käymään ,no enpä kyl muuallakaan =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti toteutuu joo ja Saksaan olen lomalle hinkunut monta vuotta, vaihto-oppilaaksi nyt.. reippaan vuoden verran? :D

   Kyllä sä vielä pääset Saksaan joskus ;)

   Poista
 2. onnea saksan opiskeluun! :)
  itsekin olen tässä jo yli 3 vuotta opiskellut ja pakko sanoa, että ei ole mikään helpoin kieli ;D ja toitottavsti haaveesi vaihto-oppilasvuodesta toteutuu joskus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!

   Ei ole helpoin kieli tosiaankaan, mutta onneksi hyvä englanti ja kohtalainen ruotsi - kesällä unohtuu ja opiskelua takana vasta 10 - tukee saksan kielen opiskelua! :) Toivotaan, että mun unelma toteutuisi!

   Poista