lauantai 14. heinäkuuta 2012

Violettia hopeaa

Eikö olekin nätit kynnet, jos katsoo vähän kauempaa ja niitä kynsiä, joista leimaukset eivät levinneet? :) 
Pohjalla kaksi kerrosta Models Own Sterling Silver-lakkaa, jonka päälle on tuputeltu H&M:n Purple Flashia vinosti. Vinomani ja liukuvärjäys yhdistettynä. ♥ Päälle leimasin konadeilla laatasta m25, leimailulakkana Lumenen musta cremelakka(lopetettua Quick & Chic-sarjaa). Lumenen musta lakka oli muuten aika hyvä leimauslakka, koska leimailtaessa ei haittaa yhtään, vaikka käytettävä lakka olisikin vähän jankkiintuneempaa eikä levittyisi niin kynnelle sellaisenaan. Nimettömiin ja peukaloihin laitoin MNY:n hopeaa glitterlakkaa, mikä olisi ollut nätimpi levitettynä leimausten alle eikä päälle, mutta toisaalta ainakaan tuosta nimettömästä ei leimaukset levinneet. Jotain valoa risukasaankin! :D Nimettömiin ja peukaloihin viritin vielä vähän strasseja. 
Tosiaan käyttämäni MNY Drying Effect -lakka levitti aika reippaasti lakkauksia(mä itse asiassa tiesinkin sen jo etukäteen, kiitos hannelen Suuren päällyslakkavertailun.). Mutta jotenkin äärimmäisen kupliva Konad Top Coat ei juuri innostanut.
Levinneistä leimauksista huolimatta pidin näistä tositosi paljon! :)

8 kommenttia:

 1. minäkin pidän näistä kynsistä! Tosi hieno tuo hopeinen lakka :) ja leimailut onnistui hyvin: kohdistaminen (mikä on mielestäni vaikein asia) osui just nappiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, kiitos! :) Sen puolesta leimailut kyllä onnistui, mutta päällyslakan kanssahan ne pikkuisen levähtivät, mut eihän se haittaa! :D

   Poista
 2. Tosi kivat :)
  http://lakkaaddikti.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. Kauniit kynnet! Hopea ja violetti ovat kyllä toimiva yhdistelmä.
  Mulla ois sulle mansikkatunnustus, jos et ole jo tehnyt. :) http://korkokengiss.blogspot.fi/2012/07/mansikkatunnustus.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, hopea ja violetti sopii hyvin yhteen! Kiitos haasteesta, toteutan kunhan ehdin! :)

   Poista