maanantai 30. heinäkuuta 2012

Taivas vai helvetti?

Nyt olisi luvassa postausta kosmetiikkavarastoistani, joita on tosiaankin kertynyt... Monilla on varmasti viisi kertaa enemmän kosmetiikkaa, mutta olen silti tullut siihen tulokseen, että itselleni kosmetiikkaa on liikaa ja haluan päästä siihen ihannetilaan, että mulla on yksi shampoo, yksi saippua, yksi huulivoide, yksi käsivoide, yksi kynsinauhatuote, yksi kasvojenpuhdistusaine, yksi perusvoide jne. Ja että ne kaikki olisivat mun omia holy grail-tuotteita. Kynsijuttujen kanssa pyrin samaan ihannetilaan alus- ja päällyslakkojen osalta, yksi hyvä tai kaksi hyvää riittää.

Laskin, että mulla olisi tällä hetkellä kosmetiikkatuotteita 73 kappaletta, jos mitään kynsijuttuja ei lasketa mukaan ja jos lasketaan, yhteissumma kohoaa 199:n tuotteeseen, plus kynsilakanpoistoaineet kolme kappaletta eli yhteensä tuotteita on 202. Eli paljon ainakin mun ikäiseksi, vähän harvemmalla 15-vuotiaalla on  noin kaksi sataa kosmetiikkatuotetta joista melkein satakolmekymmentä erilaisia kynsiin liittyviä juttuja.

En listaa tuotteita tänne, koska siinä olisi ihan älytön homma, mutta vähennysprojekti on meneillään ja olen jemmannut ison kasan melko täysiä/avaamattomia purkkeja yhteen laatikkoon ja käytän ensin niitä, joissa on vähemmän tavaraa.


Meikit ovat vasemmalla näkyvässä Sephoran boksissa ja  tässä ei ole ihan kaikkia kosmetiikkatuotteitani. Alla on sitten kynsilakkavarastoni tällä hetkellä, joista on jo muutaman lakan verran vähentynyt mutta määrä pysyi samana koska ostin uusia tilalle. :D


 Mietittäväkseni jää siis, että onko hillittömät kosmetiikkavarastot hyvästä vai pahasta. Toisaalta on hyvä, että on runsas valikoima erinäköisiä kosmetiikkatuotteita, mutta toisaalta... nämä vie tilaa ja ihminen selviää vähemmälläkin määrällä kosmetiikkaa, parikymmentä tuotetta kynsilakkojen(pienempi kokoelmakin olisi oikein hyvä) lisäksi riittäisi loistavasti.

10 kommenttia:

 1. Onhan noita putiloita muutama :D
  Ite oon niin ilonen siitä, että shampoota on tosiaan kahta laatua samoin hoitoainetta, nekin eri asunnoissa. Kasvorasva on ollut kohta vuoden sama, niin hyvä se on ettei kannata kokeilla edes muita, ainankaan vielä. Kasvorasvoja kyllä löytyy useampi tuubillinen, mutta sitä kyllä meneekin.
  Vartalovoidettakin on vain yksi pönikkä ja se on aina siellä missä minä en ole :D Käsirasvoja löytyy vähän useampi, mutta suurin osa niistä on jo poisheitettäviä. Sitä oikeaa käsivoidetta ei ole vieläkään löytynyt.

  Kynsilakoista ei sitten tarvitse puhuakaan.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha :D

   Mä asun vaan yhdessä asunnossa joten näille tuplakappaleille ei olisi mitään tarvetta ja laatikot ja kaapit tulvii näitä tuplaversioita. :D Ja kynsilakkoja... no, niistä ei tarvitse puhuakaan!

   Poista
 2. Sinulle olisi haaste

  http://talkandbake.blogspot.fi/2012/07/huaste.html

  VastaaPoista
 3. Vastaukset
  1. Haha :D

   Musta tuntuu, että toisen varastot tuntuu aina taivailta mutta omat ei sitten olekaan niin kivoja! :D (osaan-selittaa.com)

   Poista
 4. nii, ja jos haluut luopuu noist kynsilakoist, otan ilomielin vastaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei, en mä taida..! En raaski luopua noista vaikken hirveästi jostain lakasta pitäisikään ;D

   Poista
 5. Mullakin on aina välillä tuollaisia purkkien tyhjentämistalkoita, eli että koitan kulutella jämiä loppuun. Hyvä muuten kun kirjoitit tästä, voisi nimittäin olla ajankohtaista taas sellainen aloittaa. Kaapissa kun on useampaa puoleksi käytettyä rasvaa ja deodoranttipurkkia :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, multakin näitä keskereräisiä purkkeja löytyy joka nurkasta! :D

   Poista