keskiviikko 25. heinäkuuta 2012

Helsingin reissun ostoksia

Kävin viime viikon torstaina äitini kanssa Helsingissä shoppailemassa, jätettiin Itäkeskukseen auto ja lähdettiin metrolinjaa korvaavalla bussilla keskustaan. Kävimme Forumissa, Kampissa, Stockmannilla, Aleksanterinkadun Zarassa ja vielä kotiinlähtiessä Itäkeskuksessa Kicksissä, Stockalla ja Seppälässä. Lounaalla oltiin Esplanadin puistossa piknikillä Stockmann Delistä haettujen salaattien kera ja seura koko päivän oli luonnollisesti maailman parasta, äiti. ♥ 
Ostopaikat: ZARA, Aleksanterinkatu 19
Kerrankin vaatteet ensimmäisenä! En ole moneen kuukauteen tainnut uusia vaatteita täällä näyttää, mutta jos nyt sitten. Zarasta valkoinen melko paksu, tosi pehmeä huivi, 19,95€, ja jättimäisestä sotkuisesta farkkukasasta löydetyt kapealahkeiset farkut, 19,95€, alun perin 39,95€. Olen ajatellut viskata parit vanhat venyneet farkut kaapin perukoille odottelemaan jatkotoimenpiteitä ja ostaa uusia tilalle, eikä mua yhtään haittaa löytää uusia farkkuja kahdellakympillä! Ekat Zara-farkkuni, aiemmat Onlya ja Vero Modaa.
Ostopaikat: Accessorize x2(Forum), H&M (Forum), Gina Tricot (Forum), Kicks(Itäkeskus), Seppälä x3(Itäkeskus)
Sitten lakkoja. Olin Accessorizessa heti aamupäivällä, ehkä puoli yhdeltätoista tai jotain sinne päin. Kassalla selvisi, että meikit oli juuri sinä päivänä tulossa alennukseen -70%, mutta ei oltu vielä ehditty laittaa plakaateja. No, ei tietenkään haitannut minua! Illalla kun kävin haalimassa toisenkin lakan, mutta kiireapulainen ei ilmeisesti tiennyt alennuksesta, mutta sain silti alennuksella. Eli Accessorize Bronze ja Aztec - tervetuloa kotiin! Normaalisti 5,90€, nyt 1,75€. H&M:lta kävin kipaisemassa tuohon "kultakorkki-kokoelmaan" kuuluvan kolmannenkin lakan, Deep Deep Waterin. Täältä löytyy hyvät swatchit kokoelmasta!

Gina Tricotista löysin jo aiemmin ostoslistalla keikkuneen(ja sieltä jo kerran tarkoituksella pudonneen) Luxurious-lakan, jonka lisäsin ostoslistalle uudestaan Rakkaus Kynsiin-blogin näiden kynsien takia. GT:n lakat maksavat 3,95€/kpl ja niitä pitää ehdottomasti haalia lisää ainakin Deep Sean verran, Sonnen vertaus Essie Aruba Blue-lakkaan ja kuvat sai mut haluamaan tuon lakan, pyörittelinkin Gina Tricotissa jo aiemmin. Onneksi lähin Gina Tricot on kaukana!

Löysin Kicksistä puoleen hintaan Dependin tumman pinkin lakan, 034. Eli 1,50€. Ja tekosyyt ostoon oli "pinkkejä tarvitsee aina" ja "se on puoleen hintaan". :D

Seppälästä löysin -70% alennuksella Kaleidoscope-kokoelmaa, Sun Kissed ja Dream Stream. Mä ihmettelen kyllä miksi ne kauppaavat suht uuden kokoelman noin nopeasti isolla alennuksella. :o Ei tosin häiritse mua. Maksoin n. 1,50€/kpl. Löysin myös Beetlejuice-kokoelman Emerald Blackin. Alun perin etsin Golden Greeniä mutta onhan tuokin kiva korvaus! Täyteen hintaan, 4,95€

Etsimäni Kicks Evening at Chateau Marmont-lakka(melko dupe OPI Just Spotted The Lizard- ja Chanel Peridot-lakoille) jäi haaveeksi, mutta ehkä saan miksailtua jo omistamillani lakoilla sellaisen. Chanel Peridotia kyllä löytyi, mutta mulla ei ollut aikomusta maksaa melkein kolmeakymmentä euroa yhdestä kynsilakasta, vaikka kuinka Chanel olikin.
Ostopaikat: Yves Rocher x3, keskustan Stockmann, Kicks x2
Yves Rocherin huulirasvoista olen tykännyt ja Yves Rocherilla oli noita puoleen hintaan alennuksessa, niillä taisi olla joku uusi versio samasta tuotteesta, koska tuota versiota on tainnut olla markkinoilla varmaan viisi vuotta tai ylikin. Olin tosi pettynyt silloin, kun hukkasin yhden YR:n huulirasvan jonnekin eikä sitä ikinä löytynyt.. tämä siis 4-5 vuotta sitten. No, koska ne oli puoleen hintaan, eli 1,85€/kpl ja vielä kolme kahden hinnalla, niin sain noita 3,70€ hintaan kolme! Kutakin yksi. Kosteuttavaa, korjaavaa ja ravitsevaa. Yksi sellainen uutta versiota(tjsp) oleva maksoi siis saman verran kuin kolme tälläistä. Mun mielestä ihan hyvä kauppa!

Ostin keväällä Urtekramin luomushampoon ja olen siitä tykännyt, joten koska Stockmannilla oli Urtekramin tuotteita lisää, ostin ruusupalasaippuaa. 2,50€/100g muistaakseni.

Kicksistä ostin uuden Seche Viten ja Seche Restoren, jolla olen fiksannut varmaan kymmentä eri kynsilakkaa, joka on ollut jämähtänyttä. Katsellaan nyt, kun kokeilen niitä, että mitä niille on käynyt(eli onko mitään vai lotrasinko liikaa eli laitoin liikaa tippoja). Seche Vite 13 euroa ja Seche Restore 9,50 euroa.

Ostopaikat: keskustan Stockmann
Stockmannilla oli suhteellisen hyvä laattavalikoima, kymmenisen laattaa, mukaan lukien jo omistaminen Stockalta ostettu m25, mutta nyt kotivalikoimistani löytyy myös m77 ja m36, hintaa 6,50€/kpl. Äiti osti Stockalta jotain Lumenen voiteita ja kaupan päälle sai mascaran joka siirtyi sitten mulle, koska äiti käyttää vakiona Lancomen Definicils-mascaraa(ihan kiva jälki, btw).

Mitä pidätte mun ostoksista?

// Ja se on muuten jännä, miten saan poistella kymmenen hymiötä ennen kuin tekstistä tulee julkaisukelpoista.
// Ai niin, sata lukijaa tuli sunnuntaina/maanantaina täyteen! Ja nyt 103 lukijaa Bloggerin kautta ♥ Kiitos kaikille lukijoilleni! :)

7 kommenttia:

  1. Joensuussa oli myös tarjouksessa nuo Kaleidoscope -kokoelman lakat, mutta niitä aina valikoimassa olevia ei ollut ollenkaan alennuksessa ja nytkin siellä on Kaleidoscopen lakkoja, mutta normaaliin hintaan (tosin vain muutamaa väriä).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täällä kotona päin taas Kaleidoscopeista ei ollut alunperinkään kuin alle puolet kokoelman lakoista ja nekään ei ole alennuksessa. :/

      Poista
    2. Meillä oli kaikki Kaleidoscope - kokoelman lakat :O Josta haalinkin kaikki itselleni :D

      Poista
  2. Vau toi zarasta ostettu huivi on ihana! itekki viimeksi katoin zarassa tollasta, mut aattelin et mul on jo liikaa huiveja =D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä! Tosin kyllä multakin aika paljon huiveja löytyy, mutta ainahan sitä voi nyt yhden ostaa ;D

      Poista