sunnuntai 8. heinäkuuta 2012

Luonnonkynsiä

Ärsyttävää huomata, että yksi (tärkeä) postaus on joutunut taivaan tuuliin jostain syystä enkä löydä sitä edes luonnoksista. Varsinkin, kun olen ihan varma, että olen sellaisen kirjoittanut. Njäh.

Idea oli kuitenkin kynsien kunto nyt. Tai siis millainen se oli neljä viikkoa edellisistä kuvista, 28. kesäkuuta.

No, ei järin kaksinen. Ennen viilailua ne näytti tältä:
Peukalon kynsi lähti repeytymään ja päivän aikana repesi kokonaan irti(sama kuvio toistuu kummankin peukalonkynnen kanssa ihan säännöllisin välein, aina silloin kun kynsi alkaa olla tietynpituinen), ja olen telonut useamman kynnen. Lyhensin kaikki kynteni saman pituisiksi ja sen jälkeen ne näytti tältä:
 Kynsistä tuli vähän siistimmät kiitos samanpituisiksi viilailun.

Kynnet voi tällä hetkellä loistavasti, mä mietin, että voisiko olla mahdollista, että se aurinko ja D-vitamiini vaikuttavat kynsiin vasta vähän pidemmän ajan kuluessa, vasta täällä Suomessa. Koska tällä hetkellä kynteni ei ole lohkeilleet moneen päivään, normaaliolosuhteissa Suomessa kynnet lohkeilee päivittäin ja liuskoittuu, mutta nyt ei mitään. Se on tietysti vain positiivista. :D

Eihän ne nyt ihan hirveästi ole kasvaneet, mutta kyllähän tuo liuskoittumattomuus ja lohkeilemattomuus kynsien pituuteenkin vaikuttaa! :)

Mitä teidän kynsille kuuluu?

4 kommenttia:

 1. kaikki muut kynnet kasvaa nätisti ja pitkiksi (katkeilee toki sillon tällön jos joku paha turma tapahtuu) mutta peukaloiden kynnet... en oikeasti ymmärrä miksi ne katkee kokoajan! siis vaikka ne olisi kuinka lyhyet tahansa, ettei edes sellast valkoista kynsirajaa näy, ne voi kuitenkin mennä poikki tai sillee sielt keskelt o.O Mikään ei ole tepsinyt siihen: ei biotiini, ei trindin nail strenghtener eikä mavalan kynnenkovettaja. o.o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oikukkaat kynnet, mulla usein sama etusormissa. :/ Peukalonkynnet kasvaa tiettyyn pituuteen asti aina, milloin ne sitten alkaa lohjeta reunasta. Joka kerta kun ne on tietyn pituiset (pitkät), ne lohkeaa. :/ Angst.

   Poista
 2. the result is great :) Wish I could get those long nails!
  in btw really nice blog you have here, dear :)) keep up the great work!

  xoxo FlirtingwithFashion Blog

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oh, great, thanks! :)

   I visited your blog and it's great! I'm your follower now :)

   Poista