keskiviikko 7. elokuuta 2013

Kotiinpaluu

Nyt on kulunut yli kahdeksan kuukautta siitä, kun viimeksi postasin tähän blogiin, ja seitsemisen kuukautta kun viimeksi ostin kynsilakan. Tällä aikaa on tapahtunut aika paljon.

Jossain vaiheessa lakkailin kynsiä välillä, jossain vaiheessa olin suurin piirtein kuukausia ilman lakkoja. Koko aikana en tainnut leiman leimaa tai strassin strassia lyödä kynsilleni. En kuukausiin lukenut Kynsikoristelut-ryhmää facebookista, mulle iski lähinnä häpeän ja vihan tunne, kun mulle tuli jostain syystä ilmoitus jostain uudesta julkaisusta vaikka olin mielestäni ne asetuksista laittanut pois. Lakat lojui laatikoissa sikin sokin oman onnensa nojassa. Ei, en ollut masentunut. Mulla oli kotona kaikki ihan hyvin, mulla oli kavereiden kanssa ja koulussa kaikki hyvin, mutta jostain syystä kynsijutut jäi pois kuvioista eikä koko juttu kiinnostanut enää. En silti ruvennut järjestelmällisesti hävittämään kynsilakkoja, koska mulla on tuolla loppujen lopuksi niin paljon lakkoja, joista en pystyisi luopumaan. Onnistuin tippumaan totaalisesti kärryiltä mitä kynsimaailmassa tapahtuu. Mulla ei ole tällä hetkellä hajuakaan, mikä on tekstuurilakka tai hiekkalakka ja muutenkin on tuntunut tulevan uusia "villityksiä" joista mä en tiedä mitään. :D


Hain myös keväällä vaihto-oppilaaksi ja minut myös hyväksyttiin, joten kyseinen projekti söi jonkin verran aikaani(enkä minuuttiakaan vaihtaisi pois). Aikalailla tasan vuoden päästä olen siis kotimaani jättämässä ja suuntaamassa vuodeksi Saksaan!

Nyt heinäkuussa innostus kynsijuttuihin on alkanut vähän palailla töiden takia huonossa kunnossa olevista kynsistä huolimatta(teollisuuselintarvikkeiden hyllyttäminen ei ole varsinaisesti niitä kaikista kynsiystävällisimpiä töitä vaikka töitä teinkin hanskat kädessä). Oon alkanut lukea taas tuota fb-ryhmää, järjestin kynsilakkani uuteen uskoon ja olen lakkaillut kynsiä välillä. Nyt parin päivän sisällä kynsiblogien selaus ensimmäistä kertaa tohon 7-8 kuukauteen on houkuttanut ja myös paluu omaan blogiin!


Mä en osaa sanoa jatkosta tän kynsiblogin kanssa, yritän saada järjestettyä aikaa bloggailulle ja kynsienlakkailulle, mutta aloitan lukion ja saatan saada osa-aikatyön, joten saa nähdä paljonko kynsienlaitto- ja bloggausaikaa jää. Yritän saada lukion ekan vuoden kunnialla ohi ja kursseja kerrytettyä, koska nyt vielä ekana vuonna jaksaa (toivon mukaan :D) opiskella ja Saksa-vuosi on edessä päin. Halusin tulla vaan sanomaan, että mä olen kyllä vielä hengissä ja toivon että kynsiharrastuskin jaksaa taas nostaa päätään!

(Kuvissa Models Ownin kuplittunut Dream Stream.)

1 kommentti: