sunnuntai 11. elokuuta 2013

Poppipinkkiä ja vaaleansinistä


Otsikkohirmu vauhdissa taas! Oon näihin kynsiihin suhteellisen tyytyväinen vaikka työnjälki nyt näin valokuvissa näyttääkin aika karsealta. :D Pohjalle laitoin kaksi kerrosta Models Ownin Soda Pop Pinkiä ja päätin tehdä vinomanin vaaleansinisellä. Vinomanin pohjalle tuli kerros Models Own Baby Bluesia ja päälle laitoin Golden Rosen Paris-lakkaa(nro 132). Nimettömiin sama juttu. Vinomanin rajalle laitoin valkoista nail art-lakkaa(Golden Rose) ja lisäsin tarrat ja strassit. Tarrat osoittautui aika heikkolaatuiseksi, ne nousee reunoiltaan ylös ja on tollaiset rumat ja kupruilevat. Ensi kerralla jää siis laittamatta, jos pitää hienot kynnet saada aikaiseksi! En kumminkaan uskaltanut alkaa leimailemaan, kun on näin pitkän tauon jälkeen vähän epäselvää miten päin näitä nail art-tarvikkeita pidetään käsissä ts. oon kuin ihan aloittelija taas! 


Näitä kuitenkin viitsii sen pari päivää katsella koska kauempaa katsottuna nämä näyttävät oikeasti paljon paremmilta(selityksiä...) ja näissä lakoissa on upeat värit, vaikka näiden lakkojen upeus näyttäytyisi ehkä paremmin pelkkänä swatchina kuin tälläisessä lakkauksessa.


Mulla lojuu muuten myös käsirasva ja kynsinauhaöljyä tuossa työpöydällä ja yritän niitä ahkerasti käyttää jotta saisin nuo kynsinauhat parempaan kuntoon, tällä hetkellähän ne on aika kaameat. Toisaalta osasyyllinen saattaa löytyä tuosta työnteosta heinäkuussa. 


Vasemmalta: Sally Hansen Maximum Growth, Models Own Soda Pop Pink, MO Baby Blues, Golden Rose 132, Nail art-lakka(käytin peukaloissa), Golden Rose -nail art-lakka ja Seche Vite. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti