tiistai 11. lokakuuta 2011

Klassisen punaista


 Klassisen punaista ovat nämä kynnet! :) Lumene 82 Joy of Brightness / Iloa Elämään -laklla. Lakka näyttää ihan cremeltä, mutta jos oikein tarkkaan sopivassa valosssa katsoo, seasta erottuu minikokoisia punaisia shimmerhippuja! Itse asiassa lakka ei ole ihan kirkkaanpunainen, vaan vähän tummempi punainen, mutta tykkään silti. Pullossa näyttää kirkkaammalta kuin kynsillä.
Mulle määrättiin alhaisen hemoglobiinin takia rautakapseleita. Mulla on aina ollut  siinä reilu 120, mut nyt keväällä oli jo suositeltu näitä(kirjettä vaan ei mulle oltu viititty lähettää, kiitos vaan), nyt sit terkkarin kautta soiteltiin lääkäriin ja sain(sain ja sain, jouduin ostamaan) nämä. 1 päivässä kuukauden verran ja sit terkkarille mittaamaan hemoglobiinia, josko olisi noussut(ja tätä ennen 4vk kyllästymiseen asti maksamakkaraa leivän päällä).

Tänään oli riparin aloitus, hiihtolomalla tulee 99,9% varmasti olemaan leiri. Eli nopeasti vaan alta pois! Tosin en ole kovinkaan uskonnollinen, mutta haluan antaa itselleni mahdollisuuden kirkkohäihin ja kummiksi ryhtymiseen. Ja haluan kauniin siron hopeisen ristin. :--D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti