tiistai 4. lokakuuta 2011

Seepra


 Mushroom! Ihana <3 Vähän tollainen harmaa-violetti-ruskea-mikälie. Sonne määritteli lakan "harmaamutalilaruskeataupe"-lakaksi. Sitähän se on! Näyttää milloin minkäkin väriseltä. :D Yritin (epätoivoisesti) tehdä seepraraitoja(ne ei kuulemma ole seepraraitoja, koska pohja on harmaa, S:n mielestä. No jaa, minusta on) akryylimaaleilla, mutta tuli vaan rumia viivoja jossa näkyy noita siveltimen karvoja päissä. Syytän sivellintä! Joo, ei yhtään kiinnostanut puhdistaa kynsinauhoja, mutta oli vähän kiire, halusin saada kuvat, vaikka ei ollut aikaa. 


* Models Own Mushroom
* Depend Base Coat
* Mavala Minute Quick-Finish
* musta akryylimaali
 Oli myös kynsiin sopiva huivi mukana, ostin kaksipuolisen huivin helmikuussa H&M:ltä, toinen puoli tälläinen ja toinen mustaharmaa leopardi. Äiti erotti ne toisistaan -> 2 huivia! Oli muutenkin turhan paksu alkuperäisenä, nyt hyvä.

 Mushroom swatch-tikulla, salama/keinovalo, en muista enää(huono muisti osassa asioita, osassa taas hyvä)
Tein pullaa! Gluteenitonta ja kananmunatonta + hyvää! Ne on niin kuin voisilmäpullia mutta täytteitä on vähän muunneltu. :D Yhdessä oli kanelia ja sokeria, parissa kookoshiutaleita ja sokeria, parissa kookoshiutaleita, sokeria ja hasselpähkinärouhetta, parissa päärynäsosetta(lasten Piltti-purkkeja, tosin ite syön ihan sujuvasti välipalana :D)... Vähän omia koktaileja taas. Mulla oli vähän ongelmia näiden kanssa taikinavaiheessa, olin niin fiksu, että tungin molemmat kädet sinne taikinaan. :p Tekemällä oppii,  vai miten se meni? 

5 kommenttia:

 1. Annoin sinulle kaksi blogihaastetta! (:

  http://inenlakkaleikit.blogspot.com/2011/10/kynnet-ja-pari-haastetta.html

  VastaaPoista
 2. Lilli: niinpä! :)
  Ine: kiitoksia, toteutan kunhan ehdin (:

  VastaaPoista
 3. Minulla on sinulle haaste blogissani! :)

  http://dontforgetthenails.blogspot.com/

  VastaaPoista