keskiviikko 12. lokakuuta 2011

Prinsessakynnet

 Tein ilmeisesti alitajuisesti My Dream Nails -blogin kilpailuun kilpailukynnet! Aiheena nimittäin oli Prinsessakynnnet... Heh, näillä en kuitenkaan aio kisata, vaan teen jotain muuta kys. kilpailuun. Lakkasin pohjan valkoisella ja töpöttelin löytämiäni vaaleanpunaisia lakkoja lomittain 2-3 kerrosta. Päälle lakkasin kerroksen Lumene NC Be fabilousia kerroksen ja töpöttelin glitterlakkaa. Konadkuviot laatasta m25(onnistui aika hyvin verrattuna edellisiin konadointeihin). Käytin lisäksi vielä vaaleanpunaisia tähtistrasseja.
Depend base coat, Wild and Crazy Montana, Estée Lauder(luultavasti feikki) Perfect Mauve Rose, Lumene 38, Eveline Pastel Colours 326, Lumene NC Be fabulous 8, MNY 653, Flormar.
Sain kavereilta jonkun verran negatiivista palautetta värin takia, mutta eiks tää vaaleanpunainen oo silti ihan kiva? Liika on kaikessa liikaa, toki. Ja näitä kutsuttiin tuksu-kynsiksi, mut eikös tuksu-kynsissä kuuluisi olla enemmän blingblingiä? :D Ite kyllä tykkäsin(ja myös osittain piruillakseni pidin näitä kaksi päivää :D). Entäs te, onko yliannostus vaaleanpunaista?

6 kommenttia:

 1. just suloset kynnet ja ihansti tehty<3 eikä missää nimes liikaa vaaleenpunast(= mut noi natural coden lakat on vaa mun mielest ärsyttävii(=

  VastaaPoista
 2. Anonyymi: kiitos :) NC:n lakoissa tosiaan on haittapuoli: niitä ei saa käytettyä loppuun vaikka on niin pieni pullo, koska suti on niin lyhyt.

  VastaaPoista
 3. Kiva että aiot osallistua kilpailuun :) sulle olisi muutama haaste blogissani ;)

  VastaaPoista
 4. Meette: aion osallistua! :) kiitos haasteita, tosin mulla on noi jo ja ensimmäisen ehdin julkaistakin. :)

  VastaaPoista
 5. Kynsien värimaailma on minusta ihan kiva, mutta itse lakkaus näyttää minusta vähän sotkuiselta. Lopputulos olisi saattanut ehkä olla paremman näköinen, jos olisit lakannut kynnet normaalisti tai tehnyt tuputtamalla liukuvärjäyksen ja käyttänyt vähemmän värejä. Nyt tulee vähän sellainen fiilis, ettei sinulla ollut minkäänlaista ideaa siitä, mitä olit tekemässä. Koristelu on minusta kuitenkin hyvä. Ja ethän ota kritiikkiä liian vakavasti, on nämä loppujen lopuksi ihan ok kynnet. :)
  - Kissa

  VastaaPoista
 6. Anonyymi/Kissa: Ei, en ota kritiikkiäsi liian vakavasti(on mulla sentään jotain kritiikinvastaanottokykyä joskus, välillä vähän kadoksissa :D), kiva että kommentoit. Myönnän, että ovat vähnä sotkuiset! :D Tein sitten kilpailuun paremman version näistä, mutta en ole tainnut niitä julkaista.. tai en ainakaan nyt just löytänyt postausta niistä.

  VastaaPoista