keskiviikko 23. marraskuuta 2011

Food

Viikonloppuna oli ateria á la minä, eli....
Kolmen ruokalajin ateria! Menu: alkupalana mozzarella-tomaattisalaatti(with basilika, balsamicoviinietikka, mustapippuri ja oliiviöljy), pääruuaksi pannulla paistettu porsaan lehtipihvi sinihomejuustokastikkeen ja lohkoperunoiden kera. Jälkiruokana kauraomenapaistosta/toscaomenoita vaniljakastikkeessa. NAM. ♥ Pääruoan kanssa oli vielä äidin tekemä perussalaatti, mutta sitä ei kelpuutettu kuviin, heheh. :D Ruoka tosiaan oli taivaallista, kaikki onnistui hyvin ja söin koko lautasellisen(salaattia oli reippaasti myös...) ja alku- ja jälkiruoan eli about tuplasti enemmän kuin normaalisti. Kun en syö kovin paljoa arkena yleensä, en jotenkin 'jaksa' syödä, jos ei ole superhyvää ruokaa. Kreikassa sitten taas tulee syötyä koko ajan kaksinkertainen määrä, en vaan malta jättää hyvää ruokaa jäljelle. Kreikassahan nimenomaan pitäisi jättää jäljelle, koska tulee tunne, että ruokaa oli liian vähän jos lautanen on tyhjä. Kulttuurieroja siis.

2 kommenttia:

  1. Oi ihanaltä näytti kaikki ruoat, mutta eniten noista haluaisin tuon jälkiruoan <3<33<33<3 näyttää niiiiiiin hyvältä <3!

    VastaaPoista
  2. Lilli: Kiitos! :) Itse tosin pidän kuvia epäedustavina, pokkarilla kun ei aina saa hyviä kuvia ja päivänvaloa ei ole(eikä aurinkoa, josta tykkäisin ruokakuvissa ehkä eniten).. :D

    VastaaPoista