perjantai 4. marraskuuta 2011

Vanhat shoppailut

Vähän näitä vanhoja ostoksia, uudemmat on tulossa myöhemmin. Myöhemmin illalla saattaa tulla vielä toinen postaus, jos jaksan laittaa kuvia koneelle ja esitellä Juicy Julesin. :D Viikonloppuna en varmaan pahemmin kerkeä postailemaan, kun on luvassa haravointiohjelmaa(+ jos sitä kovasti inhoamaani halloweeniä juhlisi sen verran, että ostaisi Coca Colaa!).

vasemmalla huivi 4,95€(9,95€ -50%), pusero 19,95€, keskellä toppi 7,95€, oikealla juhlatoppi 26,95€
Nää alkaa olla pari kuukautta vanhoja ostoksia, mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan. Eli H&M:ltä harmaa pitkähihainen, mikä on todella ihana päällä. Piecesiltä pinkki/koralli tuubihuivi alennuksesta. Keskellä oleva toppi oli niin kauan hyvä kuin se kesti, alkoi helmasta purkautumaan. :( H&M - taattua laatua! Käytin ehkä viisi kertaa. Seuraavaksi vuorossi Vilan juhlatoppi. Kerkesi olla päällä koulun juhlissakin. Tykkään tosi paljon itse, ja kehuivat koulussakin tota. Värivaihtoehtoina taisi olla myös pinkki ja puuteri? 
Hilfigerin huppari, norm. hinta 129€, ale -70%, saappaat(korko 3-4 cm) n. 40e.
Toi Hilfigerin huppari on ihana! Ja saappaat myös, tosin jouduin venyttämään niitä nilkasta koska ne hiersi rakkulat. Mulla on tosi ulkoneva sääri/pohjeluu(tai se mikä on "patti" nilkan ulkosyrjällä) nilkasta, joten ne hiersi. Mutta nyt ne on ok, ja Norjassakin pidin niitä(mm. yksi täysi shopping day) ohuiden villasukkien kanssa, ei mitään ongelmia.
19,95€ Vero Moda, neulepoolopusero. viskoosia jonkun verran
Tosta yllä olevasta ohuesta poolosta oon tykännyt, todella ihanan tuntuinen. Oon ostanut myös mustan ponchon(Vero Moda?) ja burgundin neuletakin(17e alessa Lindexillä), mutta niistä ei ole kuvaa. Neuletakki on lyhyttä mallia, siinä on pyöreä kaulus ja pienet taskut molemmissa sivuissa. Poncho 'virkattu', akryyliä. Mut molemmista oon tykännyt paljon! :) 

6 kommenttia:

  1. Kivoja! Ja se on kyl tyhmää ku H&M vaatteet hajoo niin äkkiä /: Se nilkkapatti on kehräsenluu :D

    VastaaPoista
  2. hansu: niinpä, H&M-laatu on aika surkeaa, mutta yleensä H&M:n vaatteet ovat kyllä kestäneet. Nytpähän opin jotain uutta ihmisen luustosta! :D

    VastaaPoista
  3. KIvat kengät! Mistä ne on ostettu?

    VastaaPoista
  4. Maiju: En halua tuoda ostopaikkaa esille sen takia, että kyseessä on aika harvoissa paikoissa oleva liike. Mutta merkki on Duffy, ja Duffyn nettisivuilta(duffy.nu) löytyy retailers-kohdasta valitsemalla Suomen kaupungeittain liikkeet joissa ko. merkin kenkiä myydään. :)

    VastaaPoista
  5. Taisin rakastua noihin kenkiin ! (; ♥

    VastaaPoista