tiistai 13. joulukuuta 2011

Luukku 13: Kynnet - Jäiset lumikynnet

Hyvää Lucian päivää! Tällä hetkellä noin suurin piirtein kuolen nauruun, koska luin juuri pari hyvää one-shottia Finistä ja ne olivat ERITTÄIN hauskoja. Naurrettavus ♥ Meillä oli muuten tänään koulussa tanssia, nauroin suurin piirtein koko tunnin milloin millekin. Tanssittiin valssia ja sit meillä oli joku ihme piirissä tanssimis 'yks, kaks, kolme, neljä, kanta, varvas'-juttu? Emt, hauskaa oli ja tanssiminenkin onnistui jotenkin.

Sitten ne kynnet. Pastelliunelmia -blogissa oli lumikynnet, joiden innoittamana luntakin oli tullut taivaalta alas, joten pitihän munkin kokeilla, jos vaikka sataisi lunta. No, ei satanut. :/ Mutta kynsistä tuli kuitenkin ihanat(idea tosin on kyllä aika lailla matkittu em. blogista :D)! Alla Models Own Baby Blues ja päälle töpötelty valkoista(Wild and Crazy Montana), glitterlakkaa(MNY) ja vaaleansinistä Lumene Natural Code Salty Splash -lakkaa. Nimettömiin ja peukaloihin laitoin vaaleansiniset strassit koristeeksi.
ei päällyslakkaa vielä ja tämän jälkeen kynsiä on vielä korjailtu :)
Otin nämä lakat juuri pois ja päätin pitää kynsille lepopäivän huomenna lakkaamalla ne vain aluslakalla. Kävin tänään myös Robinhoodissa ja mukaan päätyi 3 Flormaria, huomenna lisää niistä :) Mutta katsokaas mun kynsiä:
Joo, kellastuneet ja huonokuntoiset(ja kuivat kädet, voi miksi ne eivät kosteudu vaikka kuinka rasvaan? Jukrat mulla on idioottikädet :D), mutta kun katsoo tota tyveä, niin sehän ei ole yhtään kellastunut mutta sitten n. kolmen millin päästä alkaa se kellastuminen.. weird, en ole aiemmin huomannut noin selkeää rajaa. :o Muilla samaa? Iiks, kehtaanko mä edes lisätä tota kuvaa, mun kynnet/kädet on aika järkyttävät........ Mitään vinkkejä? Jos nyt ei niinkään pituutta vaan parempaa kuntoa? (Hehee nyt kukaan ei noudata mun 'vinkkejä' sunnuntain kynsien hoito -postauksesta kun näkevät millaista jälkeä olen saanut niillä aikaiseksi)

8 kommenttia:

 1. Hei vähän outoo, meillä oli koulussa JUST tota samaa tanssijuttua :0 Hämmentävää :D

  VastaaPoista
 2. Jane: No, ehkä se kuuluu kaikkien koulujen opetussuunnitelmaan tai sitten ollaan samassa koulussa :D Onko sun liikanopettajalla welsh corgi pembroke-rotuisia koiria? Koulu jonka katto vuotaa? (joo, ei edes vanha koulu mutta silti tuhottomasti kaikkia ongelmia!) :D

  VastaaPoista
 3. Ei taideta olla samassa koulussa :D katto ei vuoda (ainakaan tietääkseni? ;) enkä usko että sillä on koiria.. :D

  VastaaPoista
 4. Jane: Näin vähän epäilinkin :D

  VastaaPoista
 5. Jos tupakoi, se voi aiheuttaa kynsien kellertymistä tietääkseni? ü mutta jos et tupakoi, voisiko kyseessä olla jonkin vitamiinien puutos tms?

  VastaaPoista
 6. sartzu: En tupakoi, voi toki johtua jostain terveydellisestä syystä(ymmärtäisin hyvin vitamiinien imeytymättömyyden jos en noudattaisi ruokavaliotani, mutta kun noudatan), kalsium/vitamiinit/joku sairaus, mutta en viitsi lähteä epäilemään mitään terveydellistä syytä, koska luultavasti värjäytyneisyys johtuu juuri tästä lakkailusta. :) Sitä paitsi näyttäisi siltä, että parempaan suuntaan ollaan menossa tai sitten tyvi ei ole ehtinyt vielä värjäytyä :D

  VastaaPoista
 7. Minäkin epäilisin, että kellertävyys johtuu kynsilakasta. Ehkä olet joskus unohtanut alulakan pois tai se on ollut huonoa. Muistuuko mitään sellaista mieleen?
  Jos terveydellisiin syihin mennään, niin minun tietääkseni kynsien (sekä myös ihon ja silmien) kellertyminen meinaa, että maksassa on jotain häikkää. Mutta siitä ei varmaan kuitenkaan ole kyse. :)
  Itsellänikin kädet kuivuvat näin talvella ja jos en rasvaa niitä, ne menevät ihan vereslihalle. Kannattaa ottaa kouluun (jos siis olet koululainen) käsirasva mukaan, niin voi aina rasvata niitä tunneilla, kun ei ole parempaakaan tekemistä. Minulla ainakin toimii. ;D

  -Kissa

  -Kissa

  VastaaPoista
 8. Anonyymi/Kissa: Joo, musta vähän tuntuukin että toi mun aluslakka pettää aina välillä. :D Mulla oli tossa yhtenä päivänä käsirasvaa mukana mutten viitsinyt laittaa :D Ehkä sitten tylsillä historian tunneilla... :D

  VastaaPoista