torstai 8. joulukuuta 2011

Luukku 8: Kuulumisia - Donnerstag ist schön!

Heissaaan! SUPERhyvää torstaita kaikille! :) Sain vissiin juuri kerättyä jostain jotain bloggausenergiaa, mua on väsyttänyt koko illan ja päätä on särkenyt mutta nyt se hävisi ja olen pirteä(kiitos, blogi!). Aion mennä huomenna koulun jälkeen jouluostoksille ja samalla ehkä vähän shoppailemaan itsellekin jotakin! Mulla ei nimittäin ole pipoa tälle talvelle ja noi kovat tuulet ovat alkaneet tuntua korvissa ja onhan sitä muutenkin lämpöisempi olo, jos pitää pipon päässä. Haluan myös hemmotella itseäni joululahjoilla ja haaveilen edelleen Models Own Beetlejuice-lakoista. Alan olla aika pessimistisellä mielellä niiden suhteen, mutta olen silti edelleen toiveikas.

Ajattelin tässä samalla esitellä nämä yhdet kynnet alta pois, eli käsinmaalailua akryylimaaleilla tällä kertaa. Alla on Wet 'n Wildin Frosted Fuchsia. Akryylimaalin värivalinta oli ehkä vähän epäsopiva, kuvittelin oranssin sopivan hyvin, muttei se nyt kovin hyvin sopinutkaan. Kuviot ovat kukkasia jälleen, vaalentuvat emiin päin ja terälehtien kärjet ovat ihan oransseja. Valkoiset pisteet on tehty dotting toolilla ja muistaakseni valkoisella kynsilakalla. Saattoi olla akryylimaalikin, mutta näyttävät vähän kynsilakalla tehdyille, mutta siihen en ota kantaa, oliko se koristelulakkaa vai tavallista. :D
Tavallaan kukat onnistuivat, tavallaan eivät. Nää lähti yhden-kahden päivän jälkeen pois. Itse tykkään kyllä maalailusta, mutta aina siihen ei ole aikaa ja onhan se vähän ärsyttävää kun vaikka kuinka yrittäisi jäljitellä Tartofraises-blogin tyyliä omiin kynsiin, se ei vain onnistu, vika on joka maalissa, siveltimessä tai siinä siveltimen toisessa päässä eli maalaajassa. Siveltimeni ovat aika mielenkiintoisesti harjakset harallaan, en tykkää. Miksi niiden pitääkin levähtää ajan kanssa? Plus harmittaa kun peruskaupoista ei saa tarvittavan ohuita siveltimiä, pienimmätkin on helposti ihan liian isoja.

Niin joo, toiselle nimettömälle kävi pieni äksidentti, mä yritin kokeilla kuorrute-shimmerlakkaa päälle, -> ei näyttänyt hyvälle SEKÄ kukat levisi. Ja onnistuin vielä ton kärjen sotkemaan jossain. Ei kiva.
Nyt pitäisi jaksaa lukea kokeisiin, jää vieläkin eilisiltaiset ja tän päivän postaukset muista blogeista lukematta. No, ehkä tämä tästä. :) Kiitos kyselyyn jo vastanneille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti