tiistai 29. maaliskuuta 2011

Ranskikset

Nyt tulee ne kynnet, tosin kaksiosaisena. Haluan saada tän pikaisesti julkaistua, enkä ehdi enää tänään laittaa mitään toisista lakkauksista. Saatte sen sit varmaan huomenna. :)


Ylemmässä kuvassa on aluslakalliset kynnet. Kynsinauhoja ei ole siistitty, kuten kuvasta näkyy. Kissin French Manicure Kit - pakkauksessa peräisin oleva nude(?) lakka ei ole kovin peittävää, valkoiset kärjet näkyy. Taisin levittää sitä jopa kolme tai neljä kerrosta, joihinkin kynsiin. Tuloksena oli se, että kynsistä erottui erittäin hyvin lakkojen paksuudet, koska jossakin oli paksusti ja peittävästi lakka, joissakin taas todella ohut lakkakerros. 

huomatkaa keskisormi, siinä on just se julmetun paksu kerros lakkaa!


Oikea käsi onnistui paremmin kuin vasen, mut ei kyl oo sekään hirveen kehuttava. Ja ainakin yhdessä kynnessä on kuplia. Murr. Ja tossa alla on ne kynnet, jotka on tuhrittu jo jossain(peukalo ainakin) + missä on ne tarrat. Myös vasemman käden nimettömässä oli rusetti. Päällyslakka on jo tuossa kuvassa, koska on tarratkin.


Lakkoina ranskiksessa oli Kissin nude ja valkoinen lakka sekä Lumenen alus- ja päällyslakka. 

Toisaalta ranskis on ihan kiva, mut tuo on aika helppo tuhrata ilman tarroja(käyttäisin kyllä elleivät olisi jo LOPPU), ja vähän pissismäinen. Mut noi tarrat oli kyl aika söpöjä! Ehkä mä jätän ranskiksen hautumaan, ja käytän vaikka tota nudelakkaa sellaisenaan(joidenkin koristeiden kanssa...?). Joo. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti