tiistai 15. maaliskuuta 2011

TESTISSÄ: Rainbow kynsilakanpoistoaine

Minulla oli kynsilakanpoistoaine loppu, ja tallasin S-markettiin ostamaan uutta(Emotionkin olisi ollut vieressä). Olen kokeillu Xtran kynsilakanpoistoainetta aiemmin, joten otin sitten Rainbow'ta. Hinta muistaakseni 1,49€/100ml, ja Xtralla 1,39€/200ml, eli siis vähän kalliimpaa kuin Xtra, mutta kuitenkin reippaasti halvempaa kuin Mavala, Lumene yms. Purkki oli ihan nätti ja kätevän kokoinen. Pullon suu tuotti ensin hämmästyksen, näytti tosi kapealta verrattuna korkkiin. Suun päässä oli läpinäkyvä muovi joka 'annosteli' ainetta sopivasti kerrallaan.

  Etiketissä mainostetaan E-vitamiinia, mutta mene ja tiedä. Sisältää asetonia. Haju oli aluksi kummallinen ja ei-kynsilakanpoistoainemainen, mutta kynsilakanpoistoaineen haju tuli sieltä sitten esille. Mielestäni oli melko tehotonta, sai laittaa aika paljon ja se haihtui vanulappuun nopeasti. Saatan toki olla malttamatonkin. :D Kokonaisuutena ihan hyvä perustuote. Voisin ostaa uudestaan. :) 


/edit. 19.3: Oon aika tyytymätön tämän toimivuuteen poistettaessa Rimmelin I love lasting finish -lakkaa(sävy 275 Electric) :( Taidan jatkossa suosia Xtraa...


2 kommenttia:

  1. Minulla on tuota samaa, mutta en ole itse kauhean tyytyväinen. .-/. Äidin kynsienlaittajalta ostettu on parempaa

    VastaaPoista
  2. Joo, ei tuo nyt pidemän käytön jälkeen hirveän tehokasta ole, saa laittaa vanulappun ainetta paljon, se kuivuu siihen nopeasti, ja tehokkuus olematonta.

    VastaaPoista