maanantai 28. maaliskuuta 2011

Viikonloppukuulumisia!


Söin vaniljajäätelöä strösseleiden kera torstaina, nam.  

  

Nami, viikonlopun (köksänläksy)hedelmäsalaatti. Alimmaisena omena, sit banaani, päärynä ja viinirypäleet!


Mut en mä nyt koko ajan syönytkään, vaan luin kemian kokeeseen eilen. P
Ja pitihän siihen nyt värejä käyttää!


Koruja, lovekorvikset KappAhl, glittersydän-kaulakoru H&M.


Äidin tilaajalahja Elleltä ja perjantaina käyttämäni sormukset. Sormus jossa on kivi on Kreikasta ja toi toinen on mielialasormus, 4 euroa maksoi viime vuonna Matkamessuilla, värientulkitsemislapussa lukee jalokivigalleria.fi. Väri vaihteli vihreän, sinisen ja tummansinisen välillä koulupäivän aikana ja se oli tossa kuvan ottohetken aikoina jossain vaiheessa kellertävä ja lila. Ja kun laskin sen pois käsistäni, se vaihtoi väriä. :--D Eihän toi oikeasti mielialojen mukaan toimi, vaan ruumiinlämmön, mut kyl se piti paikkojaan miusta. (vihreä = ei suurta stressiä, sininen = rakastunut, iloinen, tummansininen = rentoutunut, onnellinen)Laitan varmaan huomenna tai keskiviikkona kuvia nykyisistä lakkauksista, ja sit viikonlopun (epäonnistuneesta) ranskalaisesta manikyyristä. 

Viikonloppuna siis olin koneella ofc, ja sit lauantai-iltapäivällä Norjassa asuva tätini tuli meille kylään yhdeksi yöksi. Oli kivaa, syötiin hyvin. Lohta paprika-kesäkurpitsapedillä, keitettyjä perunoita, alkupalaksi halloumijuustoa tomaatin ja rucolan ja ns. tavallisen salaatin kanssa ja jälkkäriksi mun hedelmäsalaatti. Mä heräsin molempina päivinä ihmeen aikaisin, lauantaina ennen kahdeksaa kolisteluun(kiitos äiti ja isä) ja sunnuntaina itsekseni vähän ennen yhdeksää uutta aikaa, joten periaatteessa vielä ennen kahdeksaa :D 

Mua houkuttais hirveästi käydä joku päivä Robinhoodissa, jäi noi Ruby Kissesin, Evelinen ja IsaDoran(jäiköhän vielä joku?) mietityttämään, ja haluaisin mennä Seppälään kyyläämään kynsitarroja ja -lakkoja(Models Own houkutta...) Ja sit yhdestä kaapista 'löytyneestä'(tasan tarkkaan tiesin, että se oli siellä, mut en ollut joskus kuullut, että jotain lakkaa voi laittaa kaksi kerrosta) glitterhippulakasta kerron lisää jossain postauksessa, varmaan tossa samassa. 

Hui, tuli aika paljo kuvia, mut joo. Meen syömään iltapalaa ja nukkumaan. Hyvää yötä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti