tiistai 26. kesäkuuta 2012

Καλησπέρα!

Καλησπέρα! Joku varmaan huomasi viimeisimpien postausten yläreunassa lukevan ajastettu postaus, tavanomaisestihan en ajastele postauksia sen suuremmin ja julkaisen milloin sattuu. Mä käväisin kahden ja puolen viikon reissulla Kreikassa! :) 

Mulla oli välillä suuria vaikeuksia ja tappelua itseni kanssa, kun olisi vain tehnyt mieli bloggaamaan! Löysin pari ihanaa löytöä, joiden takia en meinannut farkkushortseissani pysyä ja olisin riemusta kiljuen halunnut päästä jakamaan löytöni tänne. Olen tekemässä postausta ostoksistani ja shoppailuvinkki-postauksen ainakin, ja esittelen myös kynnet loman ajalta sekä kynsien kunto-postauksen eli nakuilua, mitä on tainnut viime aikoina erinäisissä kynsiblogeissa kynsien osalta esiintyä. 

Kiinnostaisiko teitä jonkun näköinen matkapostaus tai että mitä tein lomalla, erinäisiä huomioita tämän hetken Kreikasta tjsp? En ole mitään kymmenosaista postaussarjaa väkertämässä mutta pari postausta voisin kyllä tehdä, jos jotakuta kiinnostaa. Klikatkaa vaikka postauksen alta "like", jos haluatte reissupostausta, "dislike", jos ette. :) (mobiiliversiota käyttävät: klikatkaa "internet-versio" sivun alareunasta. Mobiiliversiossa "tykkäysnappeja" ei ole kuten ei sivupalkkiakaan ja muutenkin tuo on aika yksinkertaistettu versio)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti