sunnuntai 3. kesäkuuta 2012

Hopea, jos multa kysytään

ajastettu postaus

Otsikkoon viitaten, käytössä ollut H&M:n kynsilakka on nimeltään Metallic Grey, eli metallinen harmaa, mutta jos multa kysytään, niin tämä on kyllä ihan selkeästi hopea. Mutta mikä loppujen lopuksi on ero metallisella harmaalla ja hopealla...?
 Näitä kynsiä ei voi kutsua ihan onnistuneiksi, aloitin tekemään liukuvärjäystä, mutta se ei onnistunutkaan, joten lakkasin nopeasti vaan päälle kerroksen H&M Metallic Grey -lakkaa. Koristeluita tein nimettömiin ja peukaloihin Golden Rosen koristelulakoilla(musta ja valkoinen) ja lakkasin kaikki kynnet MNY:n hopealla glitterlakalla.
 Onnistuin sotkemaan kynsiä vähän...
 Mutta vastaavasti jotkut kynnet onnistuivat ihan hyvin.. :)
Plus jotenkin hassusti muistin kuvien ottamisen vasta silloin, kun olin jo ehtinyt poistaa lakat pikkurillistä. Hups. :D

Ensi kerralla paremmin sitten.. Mä btw ihmettelen, miten jaksan aina olla näin optimisti kynsien suhteen vaikka kynnet olisi mennyt miten pieleen. Yhtenä sunnuntaina tosin meni hermot, kun poistin ensin vanhat lakkaukset ja sen jälkeen kokeilin tehdä uusia, ei onnistunut, lakat pois, uusi yritys mukamas helpolla lakalla, no ei, mähän onnistun suhraamaan nekin ja lakat taas pois. Sen jälkeen kyllästyin ja kävin turhautuneena nukkumaan, kun mikään ei onnistu. Mutta jaa, ei se mitään, ainahan ei voi onnistua, vai mitä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti