torstai 31. toukokuuta 2012

Kaksinaamaisuutta kynsillä

HUOM! Postaus sisältää runsaasti kuvia, 9 kpl.
Mä kokeilin vähän aikaa sitten taas Models Ownin Purple Blueta(Beetlejuice-kokoelmasta), mutta se kuplittui ihan älyttömästi, suurin osa kynsistä oli ilmakuplia ihan täynnä, joten en niitä viitsi edes näyttää. Kokeilin paremmalla onnella tällä viikolla, ja nää on ihanat. ♥ Käytin aikaa levitykseen ja levitinkin sitten sen lakan aika huolella. Kolme kerrosta siis. 
 Yritin saada näissä kuvissa duochrome-efektiä mahdollisimman paljon esiin, koska tämähän on aika selkeä duochromelakka, ja nehän on aika vaikeita kuvata niin, että saisi efektin kunnolla esille. Helposti vain se pääväri näkyy.
 Tein nopeat koristelut koristelulakoilla ja sain kerrankin nuo nail art-kukkaset maalattua nätisti, yleensä ne ei ole onnistunut, kun olen yrittänyt. :D
 Kukat "täytin" Wild & Mildin Flash-lakalla ja Naturelin two-way nail art -lakalla.
 Mun mielestä nämä onnistui aika hyvin ja olin näihin kynsiin pitkästä aikaa tosi tyytyväinen, viime aikoina on ollut kaiken näköisiä mikään-ei-onnistu-kynsiä. Mulla on vaihteeksi myös kuva käytetyistä lakoista! :)
Anttilaan on muuten ilmestynyt Flormar-lakkoja(ja myös muuta kosmetiikkaa ko. merkiltä), mutta Tokmanni-ketjussa ne maksavat sen kaksi euroa ja Seppälässä 5€/2kpl, mutta Anttilassa Flormarilla on kyllä kiskurihinnat, melkein viisi euroa! Tai eihän se varsinaisesti kiskurihinta ole yleisesti ottaen, mutta kun ottaa huomioon muualla olevat hinnat tasan samasta tuotteesta niin Anttilalla on kyllä aika reippaat omat osuudet. Ihan vaan tälläisenä huomiona jos meinaatte Anttilasta Flormareita ostaa, niin muualta saa halvemmalla. ;)

9 kommenttia:

 1. Hienosti onnistuneet kukat! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon samaa mieltä, onnistui tosi hyvin! :)

   (ja pah, kun ihmiset väittävät näiden olevan helppoja. vaati vaikka kuinka monta harjoittelukertaa ennen kuin opin... enkä nytkään tiedä osaanko tehdä yhtä hienoja toiste. :D)

   Poista
  2. Jep! näyttää helpommilta tehdä mitä on! :)

   Poista
 2. Saman havainnon tein Flormarin lakkojen hinnoista tällä viikolla Jumbon Anttilassa. Tosin sävyjä en kurkkinut sen tarkemmin, koska hintalapun lukeminen karkotti mut tehokkaasti kauemmas lakkalaarista. =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep. Mitä värejä vilkaisin, niin suurin piirtein samat on lähi-Robinhoodissakin, mutta en mä ainakaan osta kaksi kertaa kalliimmalla jos saan halvemmallakin. :o Kyllä mulla on muutakin käyttöä sille 2-3 eurolle, jonka säästäisin ostamalla saman lakan Robinhoodista. :D

   Poista
 3. Tosi kauniit kynnet sulla! Muakin alkoi nyt kiinnostaa toi W&M, kun näytti hyvältä! Olispa mullakin noin vakaa käsi maalailla...:D

  http://korukynsilla.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, kiitoksia! Ja toi Wild & Mildin glitterlakka on tosiaan upea, suosittelen (:

   Poista