torstai 10. toukokuuta 2012

Hyvä Suomi!

Esittelen nyt Ranska-Suomi-pelin kunniaksi(hyvä Suomi! 5-0!) nämä lätkäkynteni, joita olen pitänyt maanantai-illasta asti. Pohjalla Golden Rose Paris 147(taupelakka, jossa lilaa piiloshimmeriä), kaksi kerrosta. Päälle maalasin akryylimaaleilla.

Pikkurillissä oleva kuvio esittää jääkiekkomailaa ja kiekkoa, nimettömässä Suomen lippu(kai sen nyt sentään tunnistaa? :D), keskisormessa vuosiluku ja etusormessa MM. Peukalosta löytyy Suomen lippu myös ja toisessa kädessä on kaksi Suomen lippua, lätkämaila ja -kiekko ja MM-teksti. 
 Mulla on jotenki säälittävän huonot kuvat, viidestäkymmenestä kuvasta nämä kaksi oli kaksi siedettävintä enkä mä näitäkään voi hirveän hyviksi väittää. :D

 Tässä olisi parit swatchit lakasta, livenä ehkä hitusen ruskeampi. Kaksi kerrosta peittää, pelkäsin etukäteen joutuvani latomaan kerroksia viisi tai jotain. Mulla ei oikeastaan ole mitään erikoista sanottavaa tästä, peruslakka. Mitään mode4u-tyylisiä oireitakaan ei ole ilmennyt, luojan kiitos.

3 kommenttia:

  1. Heh (: Golden Rose taitaa kyllä olla ihan hyvin tarkistettu kun on Seppälän itsensä maahantuomaa. Opin kyllä että mitään hämäriä virolaisia halpiksia en enää osta :D Ja hyvä suomi, asiakynnet!

    VastaaPoista
  2. Ihanan värinen lakka ! :)

    http://fanny1991blog.blogspot.com/

    VastaaPoista