sunnuntai 27. toukokuuta 2012

Lines

Mun kynnet ovat aika surkeassa kunnossa nyt. Lyhensin niitä sitä mukaa, kun ne alkoi lohkeilla ja näissä kuvissa kaikki kynnet ovat lyhennetty ja tosi lyhyet siis. Tet-harjoittelussahan nää lohkeili, olisin voinut ihan hyvin käyttää hanskojakin mutta jotenkin en tullut ajatelleeksi. Mun kädet ovat yhtä surkeassa kunnossa, ne on kuivat ja mulla on haavoja ja sellasia osumaa saaneita kohtia vaikka kuinka paljon. Ei se mitään, kyllä nämä mun kädet tästä toipuu. 
Kynsi-inspiraatiokin vähän kaikkosi sen takia, ettei oikein viitsinyt tehdä mitään, kun ne kuluu kuitenkin eikä voinut edes ajatella laittavansa mitään fimoja, ei ne olisi kestänyt puolta tuntia kauempaa kuitenkaan.

Kokeilin yhtä uutta lakkaa(tämäkin saatu isältä) lakkaa, Golden Rose Paris 202. Tämä peittää kahdella kerroksella ja punertavan lila väri on ihana. En ole ihan satavarma, sopiiko tämä mun kynsille, mutta ainakin Papun & Murmiksen kynsillä tämän sävyiset näyttää ihanilta! Koristelin nämä pikaisesti aamulla ennen tettiin lähtöä Golden Rosen valkoisella koristelulakalla, ei mennyt ihan nappiin. Golden Rose -painotteinen lakkaus, check! :D (pssst, kukaan ei leikisti huomaa, että kaikesta huolimatta onnistuin nämä suhraamaan yön aikana lakanoihin - aamulla näkyi lakanan tekstuuri kynsilakkaan painautuneena :D -...)
Taidan tästä lähteä suunnittelemaan uusia lakkauksia, mulla on tässä vielä vähän aikaa ennen kuin pitää siirtyä untenmaille! :)

Haluaisiko joku muuten keksiä, minkä värinen tämä lakka oikein on? Mä olen aika huono määrittelemään lakkojen värejä ja jostain syystä haluaisin niin tietää, onko tämä viininpunainen vai mikä? :D

// tervetuloa uusille lukijoille vaan, saa kommentoida ;) (toki myös vanhemmatkin lukijat saavat kommentoida! :D)

4 kommenttia:

 1. Ainakin kuvista päätellen sanoisin violetiksi (: Itse käsitän ainakin violetin punaiseen meneväksi lilaksi, kun taas lila on sitten siniseen menevä. Pirteät kynnet!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olen aina ajatellut niiden olevan sama väri... :D Taidan lainata jotain äidin väriopasta ja selvittää pulman sieltä, kun ei muita mielipiteitä ole kuin sun ja omani. :D

   (täytyy kyllä käydä wikipediassa katsomassa noita värejä... :D)

   Poista
 2. Kyllä mustakin lila ja violetti on sama väri, mutta violetteja on monen sävyisiä :) Tuo kuvan kynsilakka on aika perusvioletti, lähinnä ehkä luumu...? Sievät kynnet! Ja violetti on tosiaan suomalaiselle yleensä aika hyvä kynsilakkasävy, kun me ollaan enimmäkseen tämmöisiä vaaleaihoisia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep! :) Ja luumun värinenhän tuo taitaa olla, kiitos määrittelystä, mä kun en osaa aina :D

   Poista