keskiviikko 16. toukokuuta 2012

Räikeän räiskyvää

Nämä kynnet alkaa olla jo aika vanhat, mutta on jäänyt esittelemättä. Mä en ole joulun jälkeen paljon koskenut punaisiin lakkoihin, käytin niitä silloin vähän koko ajan ja nähtävästi kyllästyin. Nyt keräsin rohkeutta ja pistin kynsille punaista! 

Pohjalla on valkoista lakkaa kaksi kerrosta, Wild & Mild Polarbearia, koska tiesin ettei tämä jellymäinen/jelly lakka peitä yhtään. Sen päällä Flormar 380, joka näytti erehdyttävästi koralliselle oranssille ensimmäisen kerroksen jälkeen. Flormaria 2-3 kerrosta yhteensä. 
 Nämä oli kivat, väri on ihanan räikeä ja erottuu tosi hyvin oranssinpunaisuudellaan, mutta tää olisi vaatinut aikaa kuivatella eikä oikein sopinut aamulla laitettavaksi, lakkasin aamulla yhden kerroksen juuri kun olin lähdössä kouluun. Nämä ei edes ollut kunnolla kuivat ensimmäisellä tunnilla. :D
Haa, tätä postausta kirjoittaessani olen kirjoittanut nyt kaksi postausta(tämä mukaan lukien) säästöön ja kirjoittaisin vielä lisää, jos olisi varastossa mitään kynsikuvia, mistä postata. :D Eli tämä on ajastettu postaus.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti