maanantai 21. toukokuuta 2012

Golden Peach

Sain vihdoin kokeiltua voittamaani persikkaista Depend 009-lakkaani. Suureksi riemukseni(tai sitten ei) selvisi, ettei tämä lakka peitäkkään smile linea niin kuin toivoin. Mulla oli selkeästi liian suuret haaveet. :D Eli tipeille täytyi keksiä jotain muuta. 
 Päädyin tekemään v-ranskiksen(uhosinkin siitä täällä - ja keksin, että haluan Models Own Golden Greenin Beetlejuice-kokoelmasta sittenkin!) yhdessä Models Own Gold Rushilla. Rajasin ranskiksen Golden Rosen mustalla koristelulakalla. 
Jostain syystä ne karvat lakkauksissa huomaa vasta sitten, kun kuvat on ladattu koneelle ja lakat otettu pois kynsiltä... :D Mutta vähän lähikuvaa. Tämän kullan ja persikan sopivuus on vähän niin ja näin, osa kullan ja persikan sävyistä käy, osa ei. En osaa päättää, käykö nämä yhteen.

Hyy, himoittaisi ostaa uusia lakkoja. Johan tässä on ostoslakossa oltukin aika kauan. ;) Pari viikkoa vielä, kyllä kestän. Ehkä. (Psst, meikä on tet-harjoittelussa Salessa! Jalat huutaa, mutta muuten kivaa! :) Harmi, ettei tetistä saa rahaa :D Koulu voisi jakaa tet-tukirahoja kaikille, kannatusta varmaan löytyisi. Kaupunginpamput tuskin tykkää.)

6 kommenttia:

 1. Aika kivat kynnet, kultainen ja persikka sopii hyvin yhteen :)

  Jos millään viitsisit käydä tsekkaamassa aika alussa olevan kosmetiikka/kynsi/tyyliblogini, niin olisi enemmän kuin iloinen! :)

  VastaaPoista
 2. Sulle on haaste mun blogissa:
  http://kunsii.blogspot.com/2012/05/kysymyshaaste.html

  VastaaPoista
 3. Ihana kultanen lakka! Oon ettinyt hyvää kultaista lakkaa koristeluihin jo jonkin aikaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jeps, Models Own Gold Rush on tosiaan loistava kullanvärinen lakka! :)

   Poista