lauantai 23. kesäkuuta 2012

TOP-10 Kynsilakkani

ajastettu postaus

Ine haastoi mut tähän joskus helmikuussa, mutta mulla on ollut vähän koko ajan testailemattomia lakkoja, enkä ole päässyt tätä toteuttamaan. Tai viitsinyt. Nyt kuitenkin teen tämän!

Säännöt:
1. Ilmoita keneltä tämän sait. Linkitä.
2. Listaa top-10-kynsilakkasi ja kuvat satunnaisessa järjestyksessä.
3. Jaa haaste eteenpäin viidelle bloggaajalle. Aika monet ovat tämän haasteen jo varmaan vastaanottaneet, haastan ne, jotka ei ole tätä jo tehneet ja haluavat tehdä!

Kohta numero kolmosesta sen verran, että jos ette ole tätä saaneet, kertokaa postauksen kommenttiboksissa niin haastan teidät!

TOP-10 Kynsilakkani
Nämä on ryhmäkuvissa osittain sen takia, että paljon vähemmän kuvia, vie vähemmän tilaa ja latautuu nopeammin. Ja osittain sen takia, että mun on paljon helpompi ottaa muutama ryhmäkuva kuin muutama yksittäiskuva joka lakasta.

Loppujen lopuksi kymmenen lempilakan valitseminen oli aika haastavaa. Mähän tein joskus tammikuussa edellisen postauksen aiheesta, mutta siinä oli vain neljä lakkaa. Osa porukasta on muuttunut, osa on samaa ja Pretty Woman -lakka on vaihtunut lähes dupeen.
 Golden Rose Matte Velvet 105, Wet 'n Wild Party of Five Glitters, Wet 'n Wild Caribbean Frost, Flormar U24, Models Own Gold Rush

Golden Rose Matte Velvet 105
Wet 'n Wild Party of Five Glitters
Wet 'n Wild Caribbean Frost
Flormar U24
Models Own Gold Rush

Linkit vie postauksiin, joissa olevissa kynsissä on käytetty ko. lakkaa ja sieltä löytyy infoa kyseisestä lakasta.
Models Own Black Swirl, MNY 653, H&M Metallic Grey, Golden Rose Nail Art 101, Seche Vite Dry Fast Top Coat

Models Own Black Swirl
Tämä on yksi lempparilakoistani, tummanharmaa(ehkä vähän sinertävä, ja harmaahopeaa shimmeriä seassa) lakka, joka levittyy hyvin ja peittää ensimmäisellä kerroksella. Ja iso pullo, kestää pitkään. ♥

MNY 653
Perushopeaa glitterlakkaa tarvitsee aina, ja tämä on täydellinen siihen tarkoitukseen.

H&M Metallic Grey
Myös hopeaa shimmerlakkaa tarvitsee aina, ja tämä peittää hyvin, yhdellä kerroksella jopa ja näyttää nätiltä. Harmi vain, että 3,2 ml pullo ei kauaa kestä...

Golden Rose Nail Art 101
Golden Rosen nail art-lakat ovat hyviä, eikä maksakaan kuin vajaat 3 euroa per pullo. Valkoinenkin peittää hyvin.


Seche Vite Dry Fast Top Coat
Tätä ei varmaan tarvitse paljoa esitellä? Seche Vite on rakkaus. Tämä on todella pikakuivattaja ja tämän kiilto on ihana. Ikävä kyllä, että pullo alkaa pikku hiljaa loppua ja jankkiintua, joten loppupullo on aika hankala käyttää. :( Olen mahdollisesti kuukauden sisällä pääsemässä ostamaan uutta pulloa... :)

Siinä oli kymmenen lempilakkaani, löytyykö teiltä samoja lemppareita tai dupeja? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti