perjantai 13. heinäkuuta 2012

ALEALEALE

Mä kävin vähän Sokoksessa aleostoksilla! Oonko ainut, jonka mielestä shoppailen ihan liikaa?
We Care Iconilta huultenrajauskynä sävyssä nude beige(jonka epäilen olevan liian tumma :s), neljä euroa, normaali 4,90€. Samalta merkiltä huulipuna hintaan kolme euroa(norm. 6,90€), sävy 9, Perfect Apricot. Tämä on huulilla hitusen persikkaan  sekä vadelmaan vivahtava punainen. Äh, musta ei selkeesti olis meikkibloggaajaksi. :D 

We Care Icon:han on Sokoksen oma sarja. Netti-Yhteishyvässä kerrotaan siitä näin:
"S-ryhmän ensimmäinen kosmetiikan private label -sarja We Care Icon on monipuolinen kosmetiikkasarja, jonka tuotteet on valmistettu puhtaista ja turvallisista raaka-aineista.
Tuotekehitystä ja valintoja ohjaa kestävä kehitys. Erityistä huomiota on kiinnitetty tuotteiden koko elinkaarta koskeviin ympäristövaikutuksiin.

Suomessa kehitetty

We Care Icon on ensimmäinen Suomen tavaratalomaailmassa lanseerattava private label –meikkisarja. Sarja on myös kokonaan kehitetty Suomessa ja myynnissä vain Sokoksissa ja Emotioneissa huhtikuun puolivälistä alkaen.
Vastuullisuuden huomioiminen tuotekehityksessä, kasvipohjaiset raaka-aineet, trendikkyys ja laadukkuus ovat kaikki We Care Iconia luonnehtivia ominaisuuksia.
Tuotteista on pyritty kehittämään huippulaadukkaita, mutta myös houkuttelevan hintaisia. Kosmetiikka on erittäin kilpailtu ala, jossa paitsi hinnalla ja laadulla, myös mielikuvilla ja eettisyydellä on merkitystä. Ekologisuus on arvossaan, trendikkyyttä unohtamatta.
Kosmetiikkasarjan tuoteryhmistä ensimmäisenä myyntiin tulivat meikit. Meikkisarjassa on laaja valikoima tuotteita ja meikkisävyjäkin on 150. Kaikkien meikkituotteiden hinnat jäävät alle kymmeneen euroon.

Ekologisuutta ja luomulevää

Tuotteiden pakkauksissa käytetään aina mahdollisuuksien mukaan kierrätysmuovia eikä tuotteita pakata erillisiin kartonkipakkauksiin. Esimerkiksi We Care Magic Lips –huulipunien hylsyt on valmistettu 76 prosenttisesta kierrätysmuovista.
Hoitavia ominaisuuksia tuotteisiin on haettu luonnosta. We Care Icon –värikosmetiikan hoitava ainesosa on Bioceramic-uute, joka on valmistettu korkeatasoisesta luomulaatuisesta corallina officinalis –levästä. Bioceramic-uute hoitaa tehokkaasti ihoa ja antaa suojan ihon ennenaikaista vanhenemista ja ympäristön haittatekijöitä vastaan.

Visuaalisuus ja luonto ovat valttia

Visuaalisen ilmeen sarjalle on luonut tunnettu suomalainen kuvittaja Laura Laine. Lintu- ja kasviaiheet sekä naishahmot antavat tuotepakkauksille omaleimaisen ja trendikkään ilmeen, jossa luonto on vahvasti läsnä.
Pakkauksien luontoteema sopii hyvin We Care Iconiin, sillä kaikki sarjan tuotteet on valmistettu Euroopassa puhtaista ja turvallisista raaka-aineista.
Kasvipohjaiset ja hajusteettomat tuotteet sopivat myös herkkäihoisille, sillä ne eivät sisällä parabeenejä, mineraaliöljyä tai lanoliinia. Tuotteita ei myöskään testata eläimillä." 
Kuulostaa siis tosi hyvälle, vai mitä? Mun mielestä ainakin ja mun onkin pitänyt pitkän aikaa tutustua WCI:n tuotteisiin. :)
Tuo muuten näyttää tossa aika lailla eriväriseltä kuin huulilla. :)
OPI:n kynsilakka, sävyltään Road House Blues joka kuuluu viime syksyn(2011) Touring America-kokoelmaan. Mä tätä jo silloin vähän katselin. Jotenkin onni, että Sokos jemmaa näitä OPI:n kynsilakkoja vanhemmista kokoelmista jonnekin talteen ja kauppaa ne sitten -30%, -50% ja -70% alennuksella. 

Sokoksen aleista bongailee lähinnä vihreän, ruskean ja harmaan sävyjä, nyt oli myös tätä sinistä ja perusmusta(Lady in Black). (Musta tuntuu, että siellä oli nyt alennuksessa viime syksyn kokoelma OPIa saa Sokoksesta alennuksesta lähinnä tälläisiä sävyjä, jotka eivät kelpaaa tavallisille kynsienlakkaajille, jotka pitävät Mavalan värivalikoimasta sen takia, että se koostuu laajasta valikoimasta erilaisia nuden, vaaleanpunaisen, pinkin ja punaisen sävyjä. 

Musta tuntuu, että myös Texas-kokoelman Suzi Loves Cowboys oli noiden Touring America-kokoelman lakkojen lisäksi alennuksessa. Mua jäi vielä yksi-kaksi lakkaa TA:sta kaivelemaan, pitää käydä kattomassa onnistunko ne vielä kaivelemaan jostain. Mä olen jo jotenkin kynsilakkojeni kanssa ihan syysvärejä ostamassa! Ja syysostoksia oon jo muutenkin suunnitellut. :D

OPI Road House Blues oli siis -70% alennuksessa ja se alkaa OPI-lakoille olla sellainen hinta, jonka pysty aika kivuttomasti maksamaan, kun Models Ownitkin maksaa suurinpiirtein saman verran. (Sokoksen hinta OPI:lle 16,80€ - 70% = 5,05€, Models Own 4,95€) // edit. jäi vähän kesken selostus tästä kohtaa // Eli siis RHB:ta on nimitetty blurpleksi, eli purple + blue, violetin ja sinisen sekoitus. Sitä se tosiaan on, koska se näyttää siniseltä, mutta pohjimmiltaan se on kuitenkin sinivioletti ja tosi tumma, mutta hurjan kaunis. Koostumus on creme ja tämä näyttäisi peittävän kahdella kerroksella. 
Sain yhtenä päivänä pienenä lahjana serkultani&tädiltäni Mavalan Pistachio-lakan tämän vuoden kevät/kesäkokoelmasta.
Tämä on vähän samanlainen lakka kuin Models Ownin Freshen Up-kokoelman Endamame/Edamame(pulloissa ilmeisesti lukee Endamame, Models Ownin sivulla Edamame), mutta ehkä vähän pastellisempi. Pullossa livenä Seppälän sisävalaistuksessa MO:n lakka näytti kyllä mielestäni aika samalle kuin tämä. 
Ostin Kreikasta Hondos Centeristä myös 2mm strasseja, mutta unohdin esitellä ne. Eli tämän verran sai eurolla. :) Toki strassihyrrät on halvempia, mutta multa kuluu eniten juuri näitä strasseja, joten nämä sopivat tarkoitukseeni loistavasti!

9 kommenttia:

  1. tuo -70% on todella hyvä tarjous, itse en koskaan tosin ole sellaseen törmännyt :D Itse jouduin pari päivää sitten ostaa OPIlakkoja -30% Sokoksesta, mutta onpa kuitenkin halvempi kuin se täysi hinta ;) Kouvolan Sokoksessa jossa kävin niin oli alennuksessa uusi Holland kokoelma ainoastaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, -70% on ihan unelma tarjous OPIsta(no, oikeastaan mistä vain :D). Oho, Holland-kokoelmaa. Mullekin olisi kelvannut, mutta mun kukkaronnyörit ei kyllä aukea "ihan kivoille" alelöydöille vielä -30% alennukseen, koska en maksaisi pakko saada-lakoistakaan niin paljoa yleensä :D

      Täällä päin ei uusinta kokoelmaa alennuksessa pyydä. :/
      (En kyllä pistäisi pahakseni, vaikka OPIt olisi koko ajan -70% alennuksessa :DD)

      Poista
    2. Onhan 11 € yhdestä lakasta huima hinta, mutta tämä olikin ainut mahdollisuus saada näitä Holland lakkoja, sillä en netistä tilaa sitten halvemmalla :) Ja en ollut pitkään aikaan ostanut mitään ennen tätä, niin kai sitä välillä saa sitten vähän hemmotella itseään :) En minäkään pistäisi pahakseni jos olisivat kokoajan -70%, silloinhan niiden hinnat olisivat jo melkein sama kuin USAssa! :)

      Poista
    3. Jep :) Aina saa hemmotella itseään. ;) :D

      Mäkään en mitään netistä tilaile, niin nämä alennusmyynnit on mun ainoa mahdollisuus saada OPIa vähän halvemmalla! :)

      Poista
  2. Road House Blues on mun yksi lempparilakoista! Se on niin kaunis! Tosi hyvä diili toi -70%. Täytyy varmaan munkin piipahtaa lähimpään Sokokseen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, se on tosi kaunis! :) Piipahda vaan, tosin eri Sokoksissa saattaa olla eri OPIt eri hintaisena alennuksessa, mutta toivotaan, että sullekin löytyy jotain -70%! ;)

      Poista
  3. "hei tiedätkö onko rhodoksella tota hondos centeriä ? onko siel paljon kynsitarvikkeita /koristeita entä lakkoja ja mitä maksaa ,tai tiedätkö muita kauppoja mistä löytää ,mul kauhee ongelma ku puoliso reissussa ja ei löydä kuulemma mitään kynsijuttuja jos voit auttaa nii laita mulle meilii (sähköpostiosoite sensuroitu /Nora)"

    eekku, laitoin sulle sähköpostia! :)

    VastaaPoista
  4. Oliko noi tarjoukset vaa s etukortilla? Mä meen varmaa ma sokoksella käymää eikä mul oo s etukorttia... Ja tampereella sokoksella oli joku tarjous jotain et opi lakkoja 7,40/kpl tai jotain tollasta:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan kaikille oli samassa alennuksessa! :) Mutta eri S-ryhmän osuuskaupoilla on erilaiset alennuskäytännöt ja kuten Daniela ylempänä totesi, Kouvolassa ne olivat vain -30%(tosin uudempi kokoelma), mutta täällä -70%. Eri puolilla Suomea alennukset siis vaihtelevat. :)

      Poista