keskiviikko 1. elokuuta 2012

Tarroitettua


Mulla oli yhtenä päivä tosi kiire saada nopeasti kynnet, ja lakaksi valikoitui nopeasti tuttu ja turvallinen Models Own True Blue. Kerros sitä ja MNY Drying Effect nopsaan päälle ja menoksi! No, eihän se nyt niin superhypernopea pikakuivattaja ole(Seche Vite EI olisi myöskään kuivattanut siinä ajasssa), joten sain lakat ruttuun useammasta kynnestä. Mutta mitenkäs muuten ne saadaan peitettyä, kuin koristeluilla?


Lätkin siniset kukkatarrat ruttujen päälle, ja tadaa, virheettömät kynnet eikä ruttuja näy. ;)


Joihinkin kynsiin tosin täytyi laittaa kolme erikokoista tarraa, mutta peittyipä kuitenkin! Mä rakastan tuota True Bluen kiiltävää pintaa, eikä tarratkaan yhdistettynä siihen näytä yhtään pahalta.


Otin myös kuvan lakasta! Tai itse asiassa kaksikin. Olen saanut kulutettua tuota aika paljon, ~40% kulutettu jo, eli aika paljon, koska pullo on kuitenkin 14ml iso.


Models Own on kyllä yksi ehdottomista lempparilakoistanimerkeistäni! ♥ True Blue yksi lempilakoistani ;)

6 kommenttia:

 1. Hyvin oot saanu rytyt piiloon :) Ihana väri!

  VastaaPoista
 2. Mäkiin tykkään MO:n lakoista, vaikka vaan yhen ainokaisen pullon omistan :) ne on vaa niin hyviä, ku ei maksa kauheesti ja peittää ja kuivuu hyvin. Mistä tarrat oot ostanu, tosi kivan näkösiä! Kivat kynnet myöööös :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep! Tarrat ovat Seppälästä, mutta olen myös ostanut sieltä huonoja tarroja, laatu vaihtelee. :/ Kiitos!

   Poista
 3. osaisiks kertoo mistä sais osettuu sellasen dot pen jutun? tai onks sil suomen kielist nimee?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos tarkoitat dotting toolia, niin siitä käytetään aika yleisesti tuota englanninkielistä nimeä eikä sitä siis suomenneta.

   Omani olen tehnyt itse. Tarvitset sellaisen kynän, jossa on pyyhekumi toisessa päässä ja tavallisen nuppineulan, ja painat sen nuppineulan pyyhekumipäähän kiinni, ja tadaa, itsetehty dotting tool!

   Toinen idea on myös painaa erikokoisia nuppineuloja tavalliseen pyyhekumiin, siinä saa kerralla monta erikokoista dotting toolia.

   Youtubesta löytyy videoita dotting toolin tekemiseen itse(esimerkiksi hakusanalla "make your own dotting tool"), ja niitä voi ostaa ainakin nettikaupoista - useimmista kynsitavaraa muutenkin myyvistä kaupoista, esimerkiksi Sanna Tara Nail Artilta sekä Ebaysta. :)

   Poista