torstai 2. elokuuta 2012

SpesiaaliViime sunnuntaina oli taas vaihteeksi yhdet rippijuhlat(onneksi ei ole yksiäkään kolmeen vuoteen!) ja tein sinne sitten juhlakynnet. Aikaa ei ollut mitenkään runsaasti, joten päädyin koristelemaan konadeilla. Ja kyllä, taas sillä m77-laatan prinsessakuvioksi ristimälläni kuviolla ja hopealla leimauslakallani, Depend 223. Toissa päivänähän mä ne postasin. Lupaan kyllä rajoittaa enkä jatkossa julkaise joka toinen päivä kynsiä jotka on tehty samalla konad-kuviolla! :)

Pohjalla on kerros Eveline 601-lakkaa kerros(tumma vadelmanpunainen creme) ja sen päällä pinkkiä Lumene Natural Code -lakkaa nimeltä Pink Punk. Ja viimeiseksi laitoin kerroksen lempilakkaani Flormar U24:a.


Näistä tuli aika nätit tummanpinkit kynnet ja vaikkei konadin olekaan leimautuneet täydellisesti ja kuvio ei ole sattunut eri kynsissä ihan samaan kohtaan, niin niihin ei tule kiinnitettyä huomiota, jos näkee jollain livenä tälläiset. Mä tykkään näistä hurjasti, koska prinsessakuvio ja Flormar U24, pinkki/fuksia glassflecked, nam. ♥ Mä olen jo pitemmän aikaa pantannut tätä lakkalaatikossa enkä ole raaskinut käyttää, mutta spesiaalijuttuihin joskus voin tätä käyttää. Itken varmaan sitten, kun tämä loppuu sitten joskus!


Näitä kuvia on nyt olevinaan jotenkin reippaasti, mutta minulla ei silti ole näissä kuvia peukaloista, joihin liimasin strasseja kynsilakalla. Ja kuvia oli viisi kertaa enemmän aluksi, mutta ne olikin epäonnistuneita ja onneksi (kerrankin) huomasin ajoissa epäonnistuneet kuvat ennen kuin otin lakat pois. Joten sain vielä napsaistua nämä uudet kuvat.


Olen muuten onnistunut lakkoilemaan suhteellisen hyvin, kävin kaupoillakin tässä viime.. lauantaina, mutten ostanut mitään, en yhtään kynsilakkaa, vaikka Seppälään olikin ilmestynyt uudet Flormar-lakat, joita olisi kyllä tehnyt mieli! Jotain Jewel Gold-kokoelmaa ja Spring & Summer -kokoelmaa siellä myytiin, sekä mattapäällyslakkaa. Kokoelmista löytyy kuvia googlettamalla, itseltäni ei niitä kuvia löydy koska sattumoisin en ostanut lakkoja enkä alkanut kuvailemaan lakkahyllyn edessä. ;D

Hoh, olen vissiin vähän höpöttelytuulella tänään!

2 kommenttia: