lauantai 30. huhtikuuta 2011

Hyvää vappua!




Fasaani käveli kaikessa rauhassa takapihalla, kun tulin koulusta kotiin, joten pitihän siitä nyt kuva napata 








Mmmm... Panda Suklaasydämiä(sisällä suklaata, kuori jotain piparminttujuttua), hyviä! Pistaasipähkinöitä ja popparia, nam! Ja sit äiti teki simaa ja gluteenittomia munkkeja, oi... ♥



Kynnet, tiedän että noi mustat lakat on vähän sotkeentunut, mut ne ei näy luonnossa yhtään, ellei oikein tarkasti ala katsomaan. Eli Lumenen alus- ja päällyslakka, ja Dependin musta cremelakka(Dependeistä kuluu aika sujuvasti kaikki tiedot pois, argh) päällä, kärjissä yksi kerros tota ihanaa Wild & Crazyn Wild & Desperate -lakkaa, joka on siis sähkönsininen glitterlakka. (ja aivan IHANA )
Mun kynnet ei todellakaan ole nyt kovin vappuiset(paitsi jos musta kynsilakka sähkönsinisellä glittermanikyyrillä on vappuista, heh heh), mut voisin kyl koittaa väkertää kohta jotain enemmän vappuista... Tai jotain. Tai ehkä mä vaan alan kirjottamaan Wordiin jotakin... Mähän siis oon ollu päivällä monta tuntia kaverin kanssa ja illalla datailemassa, kivaa vapunviettoa(itse asiassa mun mielestä joo, muttei kovin vauhdikasta). 

Hyvää vappua, viikonloppua ja yötä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti