sunnuntai 3. huhtikuuta 2011

Nettikauppoja!

Monista on varmaan kivempaa katsella kotisohvalta kivoja vaatteita itselleen ja tilata ne kotiovelle/lähimpään postiin, kuin tuskailla kauppojen sovituskopeissa tuntikausia etsimässä vaatteita. Ajattelin sit etsiä muutamia (vaate)nettikauppoja teille, niin teidän ei tarvitse poistua kotoa!

Gina Tricot
Minulle lähin Gina Tricot -liike sijaitsee n. viidenkymmenen kilometrin päässä, ja perinteisesti verkkokaupoissa on parempi valikoima kuin liikkeessä.

H&M
No, H&M:ään ei ole niin pitkä matka, mut ei lähin kyllä kotikaupungissakaan ole. H&M:llä on ollut ihan sujuva toimitus, aina on tullut perille, muistaakseni ihan ajallaankin. No, ens viikon lopussa pitäis tulla paketti sieltä. :--D

Bestsellershop.com (yläreunasta saa valita brändin)
Tuolta löytyy Vilan, Vero Modan ja Onlyn tuotteita(kuten myös name it'in ja Jack&Jonesin).

Sokos
Sokoksella on nykyään oma verkkokauppa, tosin sieltä löytyy vain kosmetiikkaa(tuoksut, meikit, jotain kynsijuttuja, hiustuotteet, vartalonhoito, kasvojenhoito..) tällä hetkellä, enkä tiedä onko asiaan tulossa muutosta, mutta kosmetiikkashoppi joka tapauksessa löytyy.

Lindex
Lindex lupaa kymmenen prosentin alennuksen ostosten tekemisestä netissä, ja ko. alennus koskee Lindexin mukaan myös ALE-tuotteita?

Nelly.com
Pelkkä verkkokauppa, eli liikkeitä ei ole.

Ellos
Sama juttu kuin Nelly.comilla.

Brandos
Kenkäverkkokauppa! Ilmainen toimitus ja palautus, sekä kattavat kuvat eri puolilta kenkiä. Myöskään tällä ei liikettä ole.

Stockmann
Stockmannin verkkokaupasta taitaa löytyä muut aihealueet paitsi kosmetiikka, mitä harmittelin kovasti, koska olisin halunnut Konadeja ja muuta kynsienlaittotarjontaa katsella.

KappAhlin ja Piecesin nettisivuilta näkee kyllä tuotteet(kätevää), mutta ne täytyy sitten ihan kaupasta käydä ostamassa, eli heillä ei ole nettikauppaa. Mulla ei siis omakohtaista kokemusta muista nettikaupoista, kuin H&M'stä, ole, joten mä en ota kantaa näiden muiden luotettavuuteen ja toimivuuteen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti