maanantai 18. huhtikuuta 2011

Nails of the day

Heippa, nyt saatte niitä kuvia kynsilakoista! Eli siis, ostin Seppälästä kaksi Wild & Crazyn lakkaa, kumpikin 2,95€. Sävyinä sähkönsininen glitterlakka Wild & Desperate sekä shimmerviolettilakka Fancy Dream. Ostin myös Golden Rose -merkkisen vihreän shimmerlakan, sävy 161.


Mun ihana harmaa itsetehty huppari, josta sain kympin. Ihailkaa! 

^Nails of the couple last days. Alus- ja päällyslakka + toi Wild & Desperate Wild & Crazylta. Lähden katsomaan keskiviikkoa muiden halukkaiden seiskaluokkalaisten kanssa oopperaa(La Cenerentola, Tuhkimo), joten pistän huomenna postausta niistä kynsistä(teen semmoset siistit(kiitos, äiti) kynnet, ranskis tai liukuvärjäys hailakoilla väreillä, nam) + vaatteista, jos ehdin. Nii, äitihän on siis sitä mieltä että siistein lakkaus on ehdottomasti ranskis tai yksvärinen lakkaus hailakalla vaaleanpunaisella lakalla.. Ja kaveri on taas sitä mieltä, että alus- ja päällyslakalla ei tee yhtään mitään. En jaksa edes alkaa jankkaamaan vastaan, mun kaveri ei usko kuitenkaan. <3 

Tein mukavan musiikkilöydön nimeltä mainitsemattomasta blogista tänään. (The) Goo Goo Dolls on nimeltään tää löytö. Oon nyt muutaman biisin kuunnellut ja kuulostaa aika kivalle! Sit kuuntelin 30 Seconds to Marsia tossa vähän aikaa sitten(tänään) myös.

Ja sit aiheeseen, joka toki kiinnostaa kaikkia, sää! Meillä on ollut tänään kamalan tuulista. Koko päivän on tuullut ihan vaakasuoraan. Ei kyllä huvita hirveesti ulkoilla kameran kanssa. Mut muuten oon ollu hirveen hyväntuulinen tänään(ja viime perjantaina, arvosana 10 hupparista + perjantai = <3)! :)

Loppuun pieni kysymys, olettekos tyytyväisiä vaalitulokseen, te vaaleja seuranneet?

+++ jos Hawaiian Tropicin aurinkotuotteet kiinnostaa, osallistukaa arvontaan Cavan blogissa ;)

2 kommenttia:

 1. Hienot kynnet!:))

  käy katsomas mun blogi ^^
  http://www.shokingpink.blogspot.com/

  VastaaPoista
 2. Kiitos :)

  Sun blogi näyttää tosi kivalta, kävin kommentoimassa... ;)

  VastaaPoista